Αστυνομικοί βρήκαν αγνοούμενο παιδί δύο ετών που χάθηκε στο δάσος όταν ακολούθησαν της πατημασιές του σκύλου της οικογένειας

Αστυνομικοί άφησαν ένα σκυλί μιας οικογένειας από το Μίσιγκαν να τους οδηγήσει στα ίχνη ενός παιδιού λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο Dominic Peake δήλωσε στο Detroit Free Press ότι ήταν σε κατάσταση πανικού όταν συνειδητοποίησε ότι το δύο ετών παιδί του το είχε σκάσει από το σπίτι της οικογένειας νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο Peake δήλωσε ότι κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Van Buren, αφότου έψαξε στο σπίτι και την περιοχή γύρω από το σπίτι τους και κατάφερε μόνο να βρει το μικρό κύπελλο του παιδιού.

“Νόμιζα ότι δεν θα τον ξαναδώ ποτέ,” είπε ο Peake.

Η μητέρα του αγοριού, Myhia Perez, είπε ότι τρομοκρατήθηκε όταν κατάλαβε ότι ο γιος της είχε εξαφανιστεί.

«Παραλίγο να πεθάνω», είπε.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν μετά την επίσκεψή τους στο σπίτι ότι γρήγορα ανακάλυψαν πατημασιές που οδηγούσαν σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι.

Ο αξιωματικός Daniel Abbott δήλωσε ότι ο σκύλος της οικογένειας, που ονομάζεται Apollo, έσωσε τη ζωή του μικρού αγοριού, αφού παρέμεινε δίπλα του και άφησε πίσω του πατημασιές που οδήγησαν στη διάσωση τους.

“Χωρίς τις πατημασιές του σκύλου, δεν θα μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε μέσα στο δασώδες μέρος και δεν θα φτάναμε εκεί που είχε πάει το αγόρι,” είπε ο Abbott.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Princeton ήταν εξαφανισμένος για τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις ώρες.

Οι γιατροί είπαν ότι ο Princeton ήταν καλά στην υγεία του και πως είχε μόνο μερικές μικρές γρατζουνιές και τσιμπήματα στο σώμα του.

Ο κ. Abbott δήλωσε πως επιβράβευσαν το σκύλο δίνοντάς του λιχουδιές.

“Το χρωστάω στο σκυλί μου, γιατί αν ο γιος μου ήταν μόνος ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί,” είπε ο Peake.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό