Άστεγη σκυλίτσα πετά 600 χλμ για να λάβει Αγάπη τις Τελευταίες στιγμές της ζωής της και Συγκινεί

Αβοήθητη σκυλίτσα, διανύει 600 χιλιόμετρα με το αεροπλάνο για να μπορέσει να την αγαπήσουν και να την προστατέψουν τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά έπρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι για να μην πάει στον παράδεισο χωρίς τη ζεστασιά κάποιου που την αγαπούσε άνευ όρων.

Παρά το τεράστιο έργο των διασωστών και των ιδρυμάτων που είναι αφιερωμένα στη διάσωση των σκύλων του δρόμου, υπάρχουν πολλοί που δεν καταφέρνουν ποτέ να βρουν οικογένεια. Αυτή ήταν η ατυχής περίπτωση ενός σκύλου με το όνομα Ashlyn.

Ο σκύλος περίμενε πολύ καιρό την ευκαιρία να κάνει οικογένεια

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο New England Humane Society . Ήταν πολύ γλυκιά και τρυφερή, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο κανείς δεν φαινόταν πρόθυμος να της δώσει την ευκαιρία που τόσο είχε ανάγκη.

Δυστυχώς, την άφησαν στην άκρη ενώ εκείνη παρακολουθούσε πώς έφευγαν τα άλλα σκυλιά από το καταφύγιο για να ξεκινήσουν μια νέα ευτυχισμένη ζωή με την οικογένειά τους.

Μετά από πολλά χρόνια, οι υπάλληλοι του Ιδρύματος άρχισαν να παρατηρούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της Ashlyn . Ο σκύλος ήταν πολύ αδύναμος και μετά βίας είχε αρκετή ενέργεια για να φάει.

Την πήγαν σε κτηνίατρο και εκεί διαπίστωσαν ότι τα προβλήματά της ήταν πολύ πιο σοβαρά από ότι είχαν φανταστεί.

Η σκυλίτσα είχε καρκίνο τελικού σταδίου και υπήρχε ένας ανησυχητικός αριθμός όγκων που αυξάνονταν σε όλο της το σώμα. Δεδομένης της ευαίσθητης κατάστασης της υγείας της, οι κτηνίατροι δεν της έδωσαν ενθαρρυντική πρόγνωση.

Η καημένη, που δεν είχε γνωρίσει την αγάπη που της άξιζε, της έμειναν μόνο λίγες εβδομάδες. Έτσι άρχισαν να δουλεύουν για να βεβαιωθούν ότι παρά την κατάστασή της, θα μπορούσε να φύγει νιώθοντας ότι την αγαπούν.

Είχε μόνο μερικές εβδομάδες ακόμη για να ζήσει, αλλά οι διασώστες αποφάσισαν ότι δεν θα την άφηναν να φύγει από αυτόν τον κόσμο χωρίς να γνωρίζει την αγάπη που αξίζει κάθε σκυλάκι.

Βρήκαν μια οικογένεια πρόθυμη να της δώσει αγάπη τις τελευταίες της μέρες, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι απείχαν πάνω από 600 χιλιόμετρα. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο και έτσι επικοινώνησαν με τον Paul Steklkenski.

Αυτός ο αφοσιωμένος πιλότος είναι ο ιδρυτής του Flying Fur Animal Rescue . Από τότε που μπήκε στο αεροπλάνο, η γλυκιά Άσλιν πέρασε υπέροχα. Ο Πωλ της έδινε λιχουδιές όποτε την έβλεπε νευρική και λίγες ώρες αργότερα την παρέδωσε στην αγκαλιά της νέας της μητέρας: της Τρέισι Λάνσερ.

Έχει κάνει τον ευαίσθητο σκύλο να πάρει βάρος και είναι πάλι γεμάτος ενέργεια. Δεν ξέρει πραγματικά πόσος χρόνος της έχει απομείνει, αλλά αυτό που ξέρουν είναι ότι τώρα είναι χαρούμενη και λατρεύει να δίνει φιλιά στη νέα της οικογένεια.

«Τώρα νιώθει την αγάπη. Ότι κι αν συμβεί, θα φύγει από αυτόν τον κόσμο γνωρίζοντας ότι την αγαπάμε πολύ», είπε η Τρέισι.

Ελπίζουμε ότι η όμορφη Ashlyn μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει στο έπακρο όλη την αγάπη που λαμβάνει στο νέο της σπίτι, είναι κρίμα που έπρεπε να περάσει ολόκληρη τη ζωή της σε ένα καταφύγιο.

Θέλουμε η θλιβερή ιστορία της να γίνει πηγή έμπνευσης για να προσκαλέσουμε όλους να υιοθετήσουν και να αλλάξουν τη ζωή ενός σκύλου για πάντα.


Όπως αυτό το σκυλί, υπάρχουν πολλά άλλα που ελπίζουν να βρούνε οικογένεια και που τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Όλα τα άστεγα σκυλιά αξίζουν την ευκαιρία να πάνε σε ένα σπίτι όπου τους προσφέρεται απεριόριστη αγάπη ανεξάρτητα από την κατάστασή τους.

Ποτέ δεν είναι αργά για μια χειρονομία αλληλεγγύης όπως αυτή, για να δώσεις σε ένα σκυλάκι την ευτυχία να αγαπιέται. Στο pet-sitting θαυμάζουμε και επικροτούμε το έργο αυτής της ομάδας ηρώων που πολέμησαν για την Ashlyn να έχει μια αξιοπρεπή αποχώρηση, αλλά πάνω από όλα, την ηρεμία που χρειαζόταν τόσο πολύ σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για εκείνη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό