Άστεγη Γυναίκα Μένει Σε Σακούλα Σκουπιδιών Μαζί Με Τα Σκυλιά Της Λόγω Παγωνιάς

Άστεγη Γυναίκα Μένει Σε Σακούλα Σκουπιδιών Μαζί Με Τα Σκυλιά Της Λόγω Παγωνιάς

Άστεγη γυναίκα: Μια άστεγη γυναίκα στέλνει δυνατό μήνυμα αγάπης για τα ζώα. Την ώρα που κάποιοι τα εγκαταλείπουν με την πρώτη ευκαιρία, τα αφήνουν πίσω τους χωρίς να τα υπολογίζουν όταν έρχεται μια καταστροφή, η γυναίκα αυτή έκανε κάτι μοναδικό.

Μια γυναίκα που δεν έχει ούτε πολυτέλειες ούτε στέγαση επέλεξε εν μέσω βροχής και παγωνιάς να μείνει μέσα σε σακούλα σκουπιδιών μαζί με τους πιο πιστούς της φίλους. Όταν την βρήκαν αστυνομικοί και την οδήγησαν σε καταφύγιο αστέγων, εκείνη αρνήθηκε να πάει. Ο λόγος; Δεν θα μπορούσε να πάρει μαζί της τους πιο πιστούς της φίλους, τα σκυλάκια της.

Chole – Η ιστορία της

Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με μια 65χρονη γυναίκα που ζει 8 χρόνια άστεγη στους δρόμους της πόλης Τιχουάνα, στο Μεξικό. Η γυναίκα αυτή, γνωστή ως Chole, ζει μαζί με τα 6 σκυλάκια της που είναι η μόνη της οικογένεια, η μόνη της συντροφιά.

Μια από αυτές τις μέρες, που έβρεχε ασταμάτητα, η γυναίκα αυτή εντοπίστηκε να είναι μέσα σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα για να μη βραχεί αλλά και για να προφυλαχτεί από το κρύο. Μαζί της ήταν τα σκυλάκια της. Όλοι μαζί μέσα σε αυτή την πλαστική σακούλα. Τη σοκαριστική εικόνα αυτής της γυναίκας με τα ζώα της κατέγραψε με την κάμερά του ο φωτογράφος Omar Camarillo.

Αρνήθηκε να πάει σε καταφύγιο αστέγων

Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγη ώρα μετά ζήτησαν από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει σε ένα καταφύγιο για άστεγους ανθρώπους ώστε να μείνει εκεί. Αλλά εκείνη το αρνήθηκε. Ο λόγος; Στο καταφύγιο αυτό δεν θα της επέτρεπαν να πάρει και τα σκυλάκια της μαζί, κάτι που δεν ήθελε με τίποτα να κάνει. Δεν ήθελε να τα αφήσει μόνα τους. Και τους ανέφερε ότι προτιμούσε να μείνει έξω στο δρόμο, παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Με τα πολλά πείστηκε να μείνει μία μέρα. Την επομένη βγήκε ξανά στο δρόμο με τους τετράποδους φίλους της.

Μια κάτοικος της περιοχής, η Alejandra Cordova Castro, μαθαίνοντας την ιστορία αυτή, θέλησε να βοηθήσει την Chole. Της πρόσφερε ό,τι χρειαζόταν σε τροφές, φάρμακα και ρούχα. Για την ίδια αλλά και τα σκυλάκια. Και ζήτησε μέσω Facebook και από τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Η ιστορία έγινε viral και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για την άστεγη κυρία. Μεταφέρθηκε σε ένα χώρο που μπορεί να μένει μαζί με τα σκυλάκια της. Ο χώρος αυτός δεν είναι καλός αλλά γίνονται προσπάθειες να βρεθεί κάτι άλλο για εκείνη. Το να είναι όμως κάπου με τα ζώα της είναι το βασικό για αυτή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό