Άρρωστη και κρύα αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει

Μια πορτοκαλί γάτα εμφανίστηκε έξω από το σπίτι μιας οικογένειας και ζήτησε βοήθεια. Η ζωή της άλλαξε για πάντα.

Αυτή είναι μια ιστορία για μια γάτα που προσπάθησε να τα καταφέρει. Ωστόσο, η ζωή της δυσκόλεψε περισσότερο από ό, τι ο μικρός φίλος μπορούσε να χειριστεί, αυτό που της απομένει είναι ένα πράγμα που πρέπει να κάνει – να χτυπήσει τις πόρτες, ζητώντας βοήθεια.

Η γάτα εμφανίστηκε στην πόρτα της οικογένειας και τους ζήτησε να την αφήσουν να μπει στο σπίτι τους μετά από χρόνια που είχε περάσει στους δρόμους

Η Jaelle από το Κεμπέκ του Καναδά εξεπλάγη όταν βρήκε μια γάτα στην αυλή της, ξύνοντας την πόρτα, ικετεύοντας να την αφήσει να μπει μέσα. Δεν είχε δει ποτέ τη γάτα μέχρι εκείνη την ημέρα στη μέση του πικρού χειμώνα του Καναδά .

Η Jaelle, η οποία είναι εθελοντής για το One Cat At a Time στο Κεμπέκ, άνοιξε αμέσως την πόρτα για τη γλυκιά γάτα. Το πορτοκαλί τιγρέ φαινόταν ταλαιπωρημένο. Κρύωνε, ήταν πεινασμένη και άρρωστη. Η Jaelle επικοινώνησε με τη Marie Simard, ιδρυτή του One Cat At a Time, και ζήτησε βοήθεια.

“Η διάσωση της ειδικεύεται σε ορφανά γατάκια, αλλά ζητούσε να σωθεί στην πόρτα και δεν μπορούσα να τον αφήσουμε έξω”. “Προσπαθήσαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν υπήρχε μικροτσίπ. Ήταν περίπου 6-7 ετών, δεν ήταν στειρωμένος και κανείς δεν τον έψαχνε. Πιθανότατα, εγκαταλείφθηκε έξω από προηγούμενους ιδιοκτήτες εδώ και πολύ καιρό.”

Η γάτα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και έπρεπε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες λόγω πολλών προβλημάτων υγείας. Ήταν καλυμμένος με ψύλλους, πληγές μάχης και μπερδεμένα μαλλιά. Εξετάστηκε επίσης αν είναι θετική για FIV (Feline Immunodeficiency Virus) και είχε παράσιτα, πολλά οδοντικά προβλήματα και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού.

Παρ ‘όλα αυτά, η γλυκιά γάτα ήταν τόσο ευγνώμων που φροντίζεται από κάποιον επιτέλους. Ήταν πολύ αδύναμος, αλλά καθαριζόταν ασταμάτητα ενώ υποβλήθηκε σε θεραπεία από την κτηνιατρική ομάδα, με πλήρη υποστήριξη από το One Cat at a Time.

< />

Αφού ξυρίστηκε όλη η μπερδεμένη γούνα της και έλαβε την φαρμακευτική αγωγή του, το γλυκό γατάκι θα μπορούσε τελικά να αρχίσει να θεραπεύεται.

Ονομάστηκε Aslan από το λιοντάρι του The Chronicles of Narnia. Είναι ένα μυστήριο πώς κατέληξε στους δρόμους, αλλά επέλεξε την τέλεια οικογένεια για βοήθεια εκείνη την ημέρα και κέρδισε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Μόλις ο Aslan βγήκε από το νοσοκομείο, η Jaelle τον πήρε στο σπίτι ης, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ανάρρωσή του στην άνεση ενός στοργικού σπιτιού.

“Είναι τόσο ευγενικός και στοργικός. Γουργουρίζει με ευγνωμοσύνη και είναι πολύ χαρούμενος που ξαναγίνετε μια εσωτερική γάτα”.

Ο γλυκός Aslan ήταν ενθουσιασμένος που είχε καλό φαγητό και ζεστά κρεβάτια. Έτρωγε με την καρδιά του σε κάθε γεύμα και ξεκουραζόταν άνετα, αντισταθμίζοντας τον χαμένο ύπνο.

«Αγαπά τους ανθρώπους (και άλλες γάτες) και ζητά αγκαλιές όλη την ώρα. Είναι σαφές ότι αυτή η όμορφη γάτα είχε οικογένεια πριν.»

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, μια γάτα του σπιτιού με το όνομα Cleo, πήρε τον Aslan υπό την προστασία του. Τον συμπαραστεκόταν μετά την οδοντιατρική και χειρουργική επέμβαση στα μάτια και ήταν πάντα κοντά του, έτοιμος να τον πλημμυρίσει με αγκαλιές.
Οι δύο πραγματικά ένωσαν και πέρασαν πολύ χρόνο μαζί, αγκαλιάζοντας.

Η Jaelle δεν σχεδίαζε να υιοθετήσει μια άλλη γάτα, αλλά γνωρίζοντας πόσο χρειαζόταν ό ένας τον άλλον ο Cleo και ο Aslan, δεν μπορούσε να τους χωρίσει. Ο Aslan γρήγορα μπήκε στις καρδιές της οικογένειας.

Ίσως, ήξερε από την πρώτη μέρα ότι ήταν εκεί που επρόκειτο να είναι.

Τους επόμενους μήνες, ο Aslan ανάρρωσε και ανέκτησε την καλή υγεία του. Κάθε μέρα, περιβαλλόταν από γούνινους φίλους και έπαιζαν όλοι μαζί.

Η γλυκιά πορτοκαλί γάτα είναι οκτώ χρονών τώρα και ζει τη ζωή των ονείρων της.

Δεν χρειάζεται πλέον να αγωνίζεται για φαγητό ή καταφύγιο ή το κρύο. Έχει μια μεγάλη οικογένεια που τον λατρεύει.

Ο Aslan ζει σαν βασιλιάς με όλες τις πολυτέλειες που του αξίζει. Συνεχίζει να δίνει αγκαλιές σε όλους γύρω του, και δεν ανησυχεί πλέον.

Πηγή: .pet-sitting.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό