Αρχιτέκτονες Δημιουργούν Σπιτάκια Για Σκύλους Σε Όλο Τον Κόσμο Για Καλό Σκοπό

Αρχιτέκτονες Δημιουργούν Σπιτάκια Για Σκύλους Σε Όλο Τον Κόσμο Για Καλό Σκοπό

Σκύλοι: Όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται κάνουν θαύματα. Αρχιτέκτονες και σχεδιαστές καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συνεργάζονται και συμμετέχουν στο έργο «BowWow Haus». Ο στόχος του έργου είναι να συγκεντρωθούν χρήματα που θα προσφερθούν για τα αδέσποτα ζώα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έκθεση του Λονδίνου.

Αυτοί οι δημιουργικοί άνθρωποι έχουν σχεδιάσει μοναδικά σπίτια σκύλων και καταφύγια, ως μέρος μιας νέας έκθεσης που θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες μέχρι τις 26 Απριλίου, σε διάφορους χώρους του Λονδίνου. Αργότερα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε έναν φιλανθρωπικό πλειστηριασμό ή μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο Blue Cross που βοηθά άρρωστα, τραυματισμένα, εγκαταλελειμμένα και άστεγα ζώα από το 1897, με την Αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση Outdoor Arts Foundation, η οποία υποστηρίζει τη δημιουργική συνεργασία της κοινότητας και με τον φωτογράφο Ντρού Γκάρντνερ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης, θα κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή εκατοντάδων ζώων.

Ορισμένα από τα σπιτάκια των σκύλων έγιναν από διεθνείς διάσημους και δημιουργικούς αρχιτέκτονες. Συνεργάστηκαν οι αρχιτέκτονες από το γραφείο της Ζάχα Χαντίντ, ο καλλιτέχνης ψηφιδωτών Ιβάν Ντζιντέβ και οι πολυβραβευμένοι σχεδιαστές της εταιρείας Denizen Works.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις δημιουργίες τους για τα γλυκά τετράποδα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό