Άνθρωποι στραγγάλισαν πίτ μπουλ με ηλεκτρικό καλώδιο, το έβαψαν με σπρέι και το εγκατέλειψαν να πεθάνει

Άγνωστοι προσπάθησαν να κρεμάσουν ένα κουτάβι με ένα ηλεκτρικό καλώδιο αφού το βασάνισαν κατά τη διάρκεια μιας φρικιαστικής τελετής.

Η Avery, το μικρό πίτ μπουλ, είχε εγκαύματα στα μάτια από μια άγνωστη χημική ουσία. Οι άγνωστοι δράστες που τη βασάνισαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και την έβαψαν με ένα σπρέι κατά τη διάρκεια μιας τελετής μαύρης μαγείας.

Η Avery ξυλοκοπήθηκε τόσο άσχημα που ο εγκέφαλος της πρήστηκε, προκαλώντας της σπασμούς.

Το νεαρό σκυλί βρέθηκε από τις αρχές του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων. Δυστυχώς, οι αξιωματικοί που τη βρήκαν, είδαν πως δίπλα της υπήρχε ακόμα ένα σκυλί που είχε πεθάνει.

Η Avery μεταφέρθηκε έπειτα σε ένα κτηνιατρείο αλλά συνέχισε να έχει σπασμούς μέχρι τη στιγμή που ο κτηνίατρος Brian McGrath τη φρόντισε και κατάφερε να σταματήσει το πρήξιμο στον εγκέφαλό της και να μειώσει τις επιληπτικές της κρίσεις.

“Όταν ήρθε εδώ, είχε ένα ηλεκτρικό καλώδιο γύρω από το λαιμό της που χρησιμοποίησαν οι βασανιστές της για να την κρεμάσουν,” είπε ο κτηνίατρος.

Ο κτηνίατρος είπε ότι το κύριο πρόβλημα της Avery ήταν η έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο από τον στραγγαλισμό της.

“Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τέτοιο κακό στα ζώα. Αυτό είναι ό,τι πιο ντροπιαστικό για την ανθρώπινη φύση,” πρόσθεσε ο κτηνίατρος.

Η νεαρή σκυλίτσα έχει τρύπες στα πόδια της και ανοιχτές πληγές στο σώμα της. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη φροντίδα της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κάνουν να πάρει βάρος και να ανακτήσει το χαμένο της τρίχωμα.

Ο ιδρυτής μιας φιλοζωικής οργάνωσης, κος Ellie Roberto, δήλωσε πως πιστεύει ότι το κουτάβι δέχθηκε επίθεση από μια θρησκευτική συμμορία.

Η Avery απολαμβάνει πλέον την φροντίδα των εθελοντών του καταφυγίου και αρχίζει σιγά- σιγά να ανακτά την εμπιστοσύνη της προς τους ανθρώπους.

Όταν το τρίχωμά της μεγαλώσει, τότε θα δοθεί για υιοθεσία.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια οικογένεια που θα την αγαπήσει αληθινά και θα της συμπεριφέρεται όπως της αξίζει!

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό