Άνθρωποι έσκισαν το στόμα κουταβιού για να μοιάζει με τον Τζόκερ και να σπάσουν πλάκα

Ένα κουτάβι από τη Νότια Κορέα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μετά από τη σκληρή φάρσα που του έκαναν άγνωστοι και του έσχισαν το στόμα του για να μοιάζει με τον Τζόκερ από τον Μπάτμαν.

Την περασμένη Τρίτη, το έξι μηνών Golden Retriever, η μικρή «Bobby», βρέθηκε με το στόμα της δεμένο με σχοινί και πληγές στα πόδια της.

Λόγω της κατάστασής του, το άτυχο κουτάβι δεν μπορούσε να φάει και να πιει και ήταν παρατημένο σε μια ερημιά να πεθάνει.

Οι διασώστες που τη βρήκαν, συνειδητοποίησαν πως το μπροστινό της πόδι ήταν σπασμένο και πως οι δράστες που το κακοποίησαν, το είχαν κάψει σε αρκετά σημεία του σώματός του με φλόγιστρο.

Ως εκ θαύματος, η μικρή Bobby σώθηκε, αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και επέμβαση με λέιζερ για να θεραπεύσει τις πληγές της.

Τώρα, το χαριτωμένο σκυλάκι δείχνει ακόμη στον άνθρωπο, παρά τα βασανιστήρια που πέρασε.

Ένας εκπρόσωπος του καταφυγίου που τη φροντίζει, δήλωσε: “Ήμασταν πρόθυμοι να φροντίσουμε τη Bobby. Υπήρχαν πολλά ίχνη κακοποίησης σε όλο το σώμα της.”

“Παρόλο που καταφέραμε να θεραπεύσουμε πολλούς απ’ τους τραυματισμούς της, η γλυκύτατη σκυλίτσα θα χρειαστεί πολλή υποστήριξη για να γίνει και πάλι δυνατή.”

“Το κουτάβι είναι πολύ τυχερό που είναι ζωντανό και προσπαθούμε να του βρούμε μια οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει.”

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό