Ανίσχυρο σκυλάκι που διασώθηκε από μια κτηνοτροφία, φοβόταν να φύγει από το κλουβί του

Αυτό το ανυπεράσπιστο σκυλί διασώθηκε από ένα αγρόκτημα που πουλά κρέας σκύλου για κατανάλωση από ορισμένους γευματίζοντες στο Yongin.

Χάρη σε μια ομάδα από Κορεάτες εθελοντές, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην προστασία των ζώων, συνεργάστηκαν με την Humane International / Korea και μπόρεσαν να σώσουν περισσότερα από 50 σκυλιά που επρόκειτο να πωληθούν για το κρέας τους.

Αυτό συνέβη στην πόλη Yongin της Νότιας Κορέας, όπου μετά από αυτό που συνέβη, οι αρχές έκλεισαν και επέβαλαν πρόστιμο σε αυτό το παράνομο αγρόκτημα. Επιπλέον, η ιδιοκτησία θα κατεδαφιστεί από τις τοπικές αρχές.

Μεταξύ των σκύλων που διασώθηκαν, ήταν ο Ρόμπιν, ένα μικρότερο σκυλί του οποίου τα μάτια του ήταν γεμάτα δάκρυα, φοβόταν επίσης πολύ και δεν ήθελε να φύγει από το κλουβί του.

Τα σκυλάκια ήταν σε κακή κατάσταση, κλειδωμένα σε βρώμικα μεταλλικά κλουβιά, χωρίς επαρκή τροφή ή νερό.

Η στιγμή της διάσωσης καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε μέσω του You Tube.

Παρακολουθήστε τη στιγμή που βγήκε από το σκουριασμένο μεταλλικό κλουβί του, καθώς κάνει το πρώτο βήμα προς μια νέα πολλά υποσχόμενη ζωή. Αν και δεν ήταν σίγουρος και δεν το ήξερε τότε, η ζωή του θα αλλάξει μόνιμα.

Οι ζωολόγοι παρενέβησαν και συνεργάστηκαν με τις τοπικές αρχές για να σώσουν τα σκυλιά, έτσι ώστε οι δομές να μπορούσαν να κατεδαφιστούν. Αυτά τα σκυλιά που σώθηκαν σώζονται επί του παρόντος στη Νότια Κορέα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό