Άνδρος: Μαθητές Δημοτικού Δημιουργούν Σπιτάκια Για Αδέσποτα Ζώα

Άνδρος: Μαθητές Δημοτικού Δημιουργούν Σπιτάκια Για Αδέσποτα Ζώα

Άνδρος: Μια σπουδαία πρωτοβουλία από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο το Γαύριο της Άνδρου, ο οποίος ανέλαβε με την βοήθεια παιδιών Δημοτικού να κατασκευάσει σπιτάκια για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποί του ήδη ετοιμάστηκαν τα δύο πρώτα, από τα πέντε συνολικά, και τοποθετήθηκαν από το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου, το ένα έξω από τον περιστεριώνα και το άλλο πίσω από την κρεαταγορά των αδελφών Τριδήμα.

Τα σπιτάκια φιλοτεχνήθηκαν από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας εικαστικών, κυρία Σαμοΐλη.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε από επαγγελματίες της περιοχής, για τους οποίους ο σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.

Πιο συγκεκριμένα, τον Θοδωρή Κατεβάτη για την κατασκευή, τον Γιώργο Βλάμη για τα χρώματα, από επιχειρηματία της περιοχής Γαυρίου, και τη Μαργαρίτα Ζουμή για την ξυλεία. Και τέλος τον Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Κώστα Καστραντά, ο οποίος με ιδιαίτερη θέρμη ενέπνευσε τους μικρούς μαθητές να φιλοτεχνήσουν, με ενθουσιασμό, την εξωτερική επιφάνεια των σπιτιών.

Μπράβο σε όλους. Τα σπιτάκια είναι υπέροχα. Ελπίζουμε να μη βρεθούν οι κλασικοί που δεν θέλουν τα ζώα και να τα καταστρέψουν, κάτι που δυστυχώς γίνεται πολύ συχνά σε όλη τη χώρα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό