Άνδρας σώζει Χάσκι που πνίγεται στην πισίνα του γείτονα

«Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο από το σπίτι του γείτονά μου. Όταν κοίταξα έξω, διαπίστωσα ότι ο σκύλος του κινδύνευε!».

Η απίστευτη διάσωση του Χάσκι που έπεσε στην πισίνα: δεν μπορούσε να μείνει στην επιφάνεια.

Πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο το οποίο έγινε viral. Ένας μεγαλόσωμος σκύλος έπεσε στην πισίνα και είχε δυσκολία να κολυμπήσει και να μείνει στη ζωή . Ευτυχώς ένας γείτονας σύντομα αντιλήφθηκε την κατάσταση και παρενέβη αμέσως για να τον βοηθήσει .

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση αυτού του ανθρώπου, η ιστορία έληξε με τους καλύτερους τρόπους και ο σκύλος είναι πλέον σώος και αβλαβής. Δεν ανέφερε σοβαρές συνέπειες μετά το επεισόδιο.

Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες για τον κύριο και την οικογένειά του . Η σύζυγος αφού ετοίμασε το πρωινό για όλους, αποφάσισε να στρώσει το τραπέζι του κήπου και να φάνε στον καθαρό αέρα .

Ωστόσο, λίγα λεπτά αφότου κάθισαν, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο . Αυτοί οι δύο άνθρωποι άκουσαν ουρλιαχτά που προερχόταν από το σπίτι του γείτονά τους. Αμέσως επενέβησαν για να καταλάβουν τι συνέβαινε .

Ο άνδρας χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, αλλά επειδή κανείς δεν απάντησε, αποφάσισε να πάει και να ελέγξει .

Ήταν εκείνη τη στιγμή που ανακάλυψε τη θλιβερή πραγματικότητα . Ο σκύλος έπεσε στο νερό και δυσκολευόταν να παραμείνει στην επιφάνεια. Δυσκολευόταν και προφανώς διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο .

Ο άντρας ήξερε πολύ καλά ότι δεν είχε πολύ χρόνο για να σκεφτεί.

Το σκυλάκι ζητούσε βοήθεια και τον κοίταξε πραγματικά σπαρακτικά . Ευτυχώς, εκείνο το άτομο με την τεράστια καρδιά πήδηξε στο νερό, χωρίς να το πολυσκεφτεί. Έχει αποσυρθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευτυχώς, η ιστορία τελείωσε με τους καλύτερους τρόπους και ο μικρός είναι πλέον σώος και αβλαβής . Ο γείτονας ευχαρίστησαν τον άνδρα για την όμορφη χειρονομία του, αλλά κυρίως για το ότι έσωσε τη ζωή του σκύλου τους.

Αυτή είναι απλώς μια υπενθύμιση να μην αφήνετε ποτέ τα σκυλιά μόνα τους κοντά σε μεγάλα υδάτινα μέρη! Δεν είναι ποτέ ασφαλές, ακόμα κι αν τα σκυλιά μπορούν να κολυμπήσουν.

Δείτε τη διάσωση στο παρακάτω βίντεο:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό