Άνδρας που κακοποιούσε έναν σκύλο χτυπήθηκε ξαφνικά από μια αγελάδα. Κάρμα;

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο επέκριναν ότι το άτομο που κατέγραφε δεν ήθελε να εμπλακεί στη σκηνή και απέφυγε την δημοσιότητα.

Οι περιπτώσεις κακοποίησης ζώων αφθονούν σε πολλά μέρη του κόσμου και έχουν διαφορετικές συνέπειες ανάλογα με τις χώρες όπου εμφανίζονται. Υπάρχουν κυβερνήσεις που έχουν πολύ σκληρές ποινές για όσους παραβιάζουν τόσο τα κατοικίδια όσο και τα αδέσποτα ζώα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άλλοι που είναι πιο επιτρεπτοί ως προς αυτό.

Πολλές από αυτές τις ποινές κυμαίνονται από χρηματικές ποινές έως και φυλάκιση. Ωστόσο, για έναν άνδρα από την Ινδία αυτή η «τιμωρία» ήρθε από ένα ζώο.

Και είναι ότι έγινε πρόσφατα viral, σύμφωνα με τους India Times , όπου ένας άνδρας εμφανίζεται να κακομεταχειρίζεται έναν αδέσποτο σκύλο, ο οποίος τον έπιανε από το λαιμό. Το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ο σκύλος ήταν να ουρλιάξει από φόβο και πόνο , κάτι που δεν εμπόδισε το άτομο να συνεχίσει να του επιτίθεται.

Ούτε οι άνθρωποι που είδαν τη σκηνή δεν θέλησαν να εμπλακούν. Αλλά παραδόξως, μια αγελάδα πετάχτηκε στο σημείο και έπεσε πάνω στον άντρα, ο οποίος δεν το περίμενε ποτέ.

Η αγελάδα υπερασπίστηκε το σκυλάκι και επιτέθηκε στο άτομο χτυπώντας το με το κεφάλι της. Ο τύπος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, ενώ ο ανυπεράσπιστος σκύλος κατάφερε να ξεφύγει από το σημείο.

Το βίντεο καταγράφηκε από ένα από τα άτομα που ήταν μάρτυρες της κακοποίησης, αλλά δεν παρενέβησαν. Αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό Twitter ενός αξιωματούχου της Ινδικής Δασικής Υπηρεσίας (IFS), ο οποίος το ονόμασε « Κάρμα », επειδή ο άνδρας έλαβε το δικό του φάρμακο μετά από κακοποίηση του σκύλου.

Κάποιοι που σχολίασαν το βίντεο επέκριναν την πράξη όποιου ήταν υπεύθυνος για τη μαγνητοσκόπηση της σκηνής, καθώς δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τον άντρα να αφήσει το σκυλί που ούρλιαζε από τον πόνο. Από την πλευρά του, το βίντεο είχε εκατομμύρια προβολές λόγω της περίεργης αντίδρασης της αγελάδας που έγινε ηρωίδα του αδέσποτου σκύλου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό