Άνδρας Πλησιάζει Σκελετωμένο Σκυλί Στην Άκρη Του Δρόμου Και Ξεσπάει Σε Κλάματα Όταν Πάει Να Το Σηκώσει (Vid)

Άνδρας Πλησιάζει Σκελετωμένο Σκυλί Στην Άκρη Του Δρόμου Και Ξεσπάει Σε Κλάματα Όταν Πάει Να Το Σηκώσει (Vid)

Ένα ευάλωτο σκυλί στο δρόμο, εγκαταλελειμμένο στη μοίρα του, αναζητώντας ένα χέρι βοήθειας και όταν το εντοπίζει ο φιλόζωος άνδρας δεν διστάζει να του προσφέρει όλη του την αγάπη και την προστασία.

Αλλά δεν μπορεί παρά να λυπηθεί και να εξοργιστεί με τόση ατιμία και νωθρότητα που υπάρχει στον κόσμο, η οποία φαίνεται να δείχνει όλο και πιο σκληρή και ανελέητη με αυτά τα αθώα πλάσματα που δεν έχουν κάνει τίποτα για να αξίζουν τόσο πόνο.

Αυτός είναι ο Kola Kariola , ένας απίστευτος και ένθερμος λάτρης των σκύλων από τη Ρουμανία. Αυτός ο άγγελος αφιερώνει όλη του τη ζωή στη διάσωση ζώων, ειδικά εκείνων που κινδυνεύουν, είναι άρρωστα ή υποφέρουν από τη μάστιγα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας.

Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του είναι υπέροχοι ήρωες που τους φροντίζουν προσωπικά να τους καλωσορίσουν στο σπίτι τους και να τους παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα.

Ο Καριόλα σοκαρίστηκε όταν είδε το τρομαγμένο γούνινο στην άκρη του δρόμου. Καθώς άπλωσε το χέρι του και προσπαθούσε να το σηκώσει, η καρδιά του σταμάτησε.

Όταν έσκυψε και ήθελε να τον πάρει στην αγκαλιά του, το δέρμα του τρύπησε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματα.

«Ήταν σαν να κουβαλούσε μια τσάντα με κόκαλα, απλώς μετατράπηκε σε ζωντανό σκελετό αφού τον εγκατέλειψαν και λιμοκτονούσε για ποιος ξέρει για πόσες μέρες», είπε ο Καριόλα σοκαρισμένος.

Φαίνεται πρωτοφανές, ασυνήθιστο και πολύ σκληρό, ότι σίγουρα πολλοί άνθρωποι πέρασαν από το πεινασμένο και φοβισμένο κουτάβι, και κανείς δεν σταμάτησε για να το βοηθήσει.

Οι άνθρωποι που δεν έδωσαν ένα χέρι βοήθειας σε αυτό το φτωχό σκυλάκι πρέπει να έχουν πέτρινες καρδιές. Και θα τολμούσαμε να πούμε ότι ο κόσμος αξίζει όλα όσα βιώνει αυτές τις μέρες, γιατί ένας πλανήτης που αντιμετωπίζει με τόση σκληρότητα τα ζώα είναι ένα μέρος που πρέπει να σβήσει για πάντα.

Αλλά για καλή τύχη για το μικρό σκυλάκι, ο άγγελός του έφτασε εγκαίρως για να τον μεταφέρει, να τον βάλει στο αυτοκίνητό του και να τον πάρει σπίτι του.

Ωστόσο, το καημένο το σκυλάκι ήταν απολύτως τρομοκρατημένο με τα πάντα και με όλους. Δεν μπορούμε να έχουμε ιδέα για το τι έπρεπε να έχει υποστεί για να έχει ένα τέτοιο τραύμα.

Ακόμη και αφού τον μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, εξακολουθούσε να φοβάται και να έχει δυσπιστία για τους ανθρώπους. Όποιος άνθρωπος πλησίαζε ήταν συνώνυμο του να μένει σε εγρήγορση σε περίπτωση που του γίνει κάτι κακό. Φτωχό πλάσμα! Ποιος θα μπορούσε να του εξηγήσει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τέρατα;

Ευτυχώς, η αγάπη πάντα κερδίζει. Και ο Καριόλα κατάφερε να τον κάνει μπάνιο για να αφαιρέσει τη βρωμιά και το σκυλάκι να καταλάβει ότι μπορούσε να βρει ένα χέρι βοήθειας.

Όταν το σκυλάκι φάνηκε λίγο πιο σίγουρο, αποφάσισε να προχωρήσει παραπέρα, παίρνοντας το ρίσκο καθώς μπορούσε ακόμα να του επιτεθεί. Αλλά δεν τον ένοιαζε… Τον φίλησε και τον γέμισε αγκαλιές, χωρίς να φανταστεί ότι το μικρό γούνινο θα αποκοιμιόταν αμέσως πριν από την αϋπνία της αγάπης του.

Όταν άρχισαν τα φιλιά, το σκυλάκι τελικά τον εμπιστεύτηκε

Μετά το μπάνιο, ο σκύλος ταΐστηκε και πήρε μια κουβέρτα και ένα ζεστό κρεβάτι όπου μπορούσε επιτέλους να ακουμπήσει το κεφάλι του. Ήταν σίγουρα η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που είχε βιώσει κάτι τέτοιο.

Τελικά κατάφερε να βγει από το καβούκι του και ξάφνιασε τους ήρωές του με την πιο γλυκιά προσωπικότητα. Ο Καριόλα αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να του ραγίσει άλλο την καρδιά με περισσότερες αλλαγές στη ζωή της, κι έτσι τον υιοθέτησε για πάντα.

Κανένας σκύλος δεν πρέπει να αναγκάζεται να υποφέρει έτσι. Ευχαριστώ πολύ τον Kariola που δεν τα παράτησε και έκανε το σκυλάκι να τον εμπιστευτεί και να καταλάβει ότι τον αγάπησε.

Μας αρέσουν οι ιστορίες με αίσιο τέλος, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για αυτό το πλάσμα που άφησε πίσω του τα τραύματά του χάρη στην αγάπη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό