Άνδρας Πηγαίνει Να Υιοθετήσει Σκύλο Από Καταφύγιο Και Τελικά Υιοθετεί Και Τα 46(!) Σκυλιά Του Καταφυγίου!

Άνδρας Πηγαίνει Να Υιοθετήσει Σκύλο Από Καταφύγιο Και Τελικά Υιοθετεί Και Τα 46(!) Σκυλιά Του Καταφυγίου!

Υιοθεσία: Πόσο σπουδαία πράξη η υιοθεσία ενός σκύλου για κατοικίδιο και όχι η αγορά. Πόσο όμορφο να δίνεις αγάπη σε μια αθώα ψυχή που η ζωή δεν της τα έχει φέρει όλα ρόδινα έως εκείνη την στιγμή.

Τώρα, αν η υιοθέτηση ενός σκύλου, είναι αρκετά καλή πράξη, φανταστείτε να πάρετε 46 από αυτούς!

Πολλά σκυλιά στα καταφύγια παραβλέπονται λόγω της ηλικίας τους ή του τραυματικού παρελθόντος τους. Μερικοί περνούν ακόμη και ολόκληρη τη ζωή τους στο καταφύγιο και ποτέ δεν βιώνουν πώς είναι να έχεις ένα σπίτι, αλλά η ζωή ορισμένων από αυτά τα σκυλιά άλλαξε όταν αυτός ο άντρας έφτιαξε ένα περιφραγμένο χώρο για τους σκύλους που διέσωσε από ένα καταφύγιο και τώρα τρέχουν και ζουν ευτυχισμένα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στα καταφύγια καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι τα σκυλιά τους είναι καλά φροντισμένα. Οι διασώστες είναι ένας άλλος τύπος ανθρώπων που περνούν όλο τον χρόνο τους βοηθώντας τα ζώα και τους δίνουν αγάπη και φροντίδα, αλλά μερικά σκυλιά καταλήγουν να υποβληθούν σε ευθανασία σε αυτά τα καταφύγια λόγω υπερπληθυσμού.

Ένας άντρας με το όνομα Mark Starmer κατέληξε να υιοθετήσει 46 τρόφιμους καταφυγίου σκύλων και έναν γκρίζο λύκο , καλωσορίζοντας τους όλους στο σπίτι του στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Ο Starmer παρέχει στους σκύλους όλα όσα χρειάζονται για μια υγιή και χαρούμενη ζωή. Ο άντρας έφτιαξε ακόμη και μια περίφραξη 4 στρεμμάτων για τα σκυλιά για να μπορούν να περιπλανηθούν και να τρέχουν, και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Ο Starmer λέει ότι παρόλο που είναι πολλή δουλειά, η φροντίδα τους είναι μια εργασία αγάπης.

Οι εργαζόμενοι στα καταφύγια γνωρίζουν ότι, σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι δεν θέλουν να υιοθετήσουν τα σκυλιά λόγω του γήρατος ή του παρελθόντος τους. Πολλοί από αυτούς δεν βρίσκουν ποτέ σπίτι και περνούν όλη τους τη ζωή στο καταφύγιο.

Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες όσων ζώων μπορούν, εργάζονται υπερωρίες για να τους προσφέρουν την αγάπη και τη σωστή φροντίδα που χρειάζονται, καθώς και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουν ότι τα σκυλιά τοποθετούνται σε σπίτια όπου φροντίζονται κατά τη διάρκεια για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η υιοθέτηση των σκύλων ήταν το εύκολο μέρος. Η δημιουργία ενός σπιτιού για όλους και η φροντίδα τους ήταν ήδη κάτι που χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Ευτυχώς, έχει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι και οι χώροι είναι ιδανικοί για παιχνίδι και τρέξιμο.

Τους καλωσόρισε όλους στο σπίτι του στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά

Το τρέχον πακέτο 45 των Mark :
10 Χάσκι Σιβηρίας
9 Leonbergers
4 Άγιος Βερνάρδος
5 Μικτές ράτσες
2 Μεγάλοι Δανοί
2 τυποποιημένα κανίς
2 κανίς Moyen
1 Ναπολιτάνικο Μαστίφ
1 Θιβετιανό Μαστίφ
1 Τσοπανόσκυλο Maremma
1 Νέα Γη
1 Ιαπωνικό Ακίτα
1 Μαλαμούτ της Αλάσκας
1 Σαρ Πέι
1 πορτογαλικός σκύλος νερού
1 Αφγανικό κυνηγόσκυλο
1 Rough Collie
1 Grand Basset Griffon Vendeen
1 Γκρίζος Λύκος

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό