Άνδρας Κουβάλησε ένα Τραυματισμένο Σκυλί στη Μέση Του Πλήθους Για Να Μην Τον Πατήσουν: «Ήθελα Απλώς Να Τον Βγάλω Έξω»

Μια μαζική εκδήλωση έλαβε χώρα στη Φορταλέζα (Βραζιλία) όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν, αλλά ο Ματέους Αραούχο είδε ότι ένας αδέσποτος σκύλος είχε παγιδευτεί ανάμεσα στους ανθρώπους.

Μόλις είδε ότι κουτσαίνει, δεν δίστασε να τον πάρει και να τον μεταφέρει σε ασφαλές μέρος, με τη βοήθεια όσων του άνοιξαν το δρόμο.

Οι συναυλίες και οι μαζικές εκδηλώσεις είναι ένα από τα καλύτερα σενάρια για να διασκεδάσουμε και να αποσπαστεί λίγο η προσοχή μας, αλλά όχι τόσο για να μας κρατήσουν προσεκτικούς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Υπήρξαν στιγμές που οι άνθρωποι λιποθύμησαν στη μέση του πλήθους και αφού οι περισσότεροι προσέχουν το θέαμα, λίγοι συνειδητοποιούν αυτό ή άλλο είδος ατυχήματος στο οποίο μπορεί να επηρεαστούν και ζώα . Ένα παράδειγμα αυτού συνέβη σε μια μαζική εκδήλωση στη Φορταλέζα (Βραζιλία)

Κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση του μπλοκ Siriguella , όπου η μουσική ήταν παρούσα μέσω τραγουδιστών και όλοι πέρασαν καλά στο ρυθμό των τραγουδιών, με εξαίρεση έναν νεαρό άνδρα που ανησύχησε στη μέση του κόσμου.

Όπως φαίνεται σε μια ανάρτηση στο BNews Pet στο Instagram , ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός ονόματι Mateus Araújo κουβαλούσε ένα αδέσποτο κουτάβι καθώς το οδηγούσε μέσα στο πλήθος προς την ασφάλεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω του δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι έκανε . Αποδεικνύεται ότι ο σκύλος τραυματίστηκε επειδή κάποιοι κακόβουλοι τον κλωτσούσαν και ο Mateus ήθελε να τον βγάλει έξω με κάθε κόστος.

«Ήταν πολύ στριμωγμένος, τον κλώτσησαν και τον πάτησαν , παρατήρησα ότι πονούσε το πόδι του και κούτσενε . Εκείνη την στιγμή, δεν το σκέφτηκα δύο φορές, απλώς ήθελα να τον βγάλω από το χάος επειγόντως» , είπε στο BNews .

Στη μέση του κοινού, μια νεαρή γυναίκα παρατήρησε τι ήθελε να κάνει ο Mateus και αποφάσισε να τον βοηθήσει να ανοίξει το δρόμο . “Τον έβγαλα από την αγωνία και τον έβγαλα από το πλήθος με τη βοήθεια των διοργανωτών του πάρτι”, είπε στο portal . Μόλις βεβαιώθηκε ότι ο σκύλος ήταν ασφαλής , επέστρεψε για να απολαύσει την παράσταση.

Αν ο Mateus δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε στο σκυλάκι, ποιος ξέρει αν κάποιος άλλος θα το είχε καταλάβει ή αν θα είχε αποφασίσει να το σώσει.

Δείτε τη στιγμή παρακάτω:

Οι χρήστες στο Instagram χειροκρότησαν τη χειρονομία του Mateus που άφησε τη διασκέδαση στην άκρη για μια στιγμή μόνο και μόνο για να σώσει το πλάσμα. «Δεν θα το σκεφτόμουν δύο φορές να βγάλω το ζώο, αυτός ο άνθρωπος ήταν άγγελος . Συγκινήθηκα» , « Τι ευγενική χειρονομία , συγχαρητήρια. Για περισσότερους σαν κι αυτό» και «Ο Θεός θα σε ανταμείψει, όμορφη στάση » , ήταν μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό