Άνδρας Κατασκευάζει Καταφύγιο Και Δίνει Δεύτερη Ευκαιρία Στη Ζώη Σε Εγκαταλελειμμένα Σκυλιά

Άνδρας Κατασκευάζει Καταφύγιο Και Δίνει Δεύτερη Ευκαιρία Στη Ζώη Σε Εγκαταλελειμμένα Σκυλιά

Ο Τζέισον Φλάτ αποφάσισε να διορθώσει την λανθασμένη άποψη που έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι για τα pit bulls.

Πολλοί λένε ότι είναι επιθετικοί, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αθώα ζώα που σπάνια λαμβάνουν στοργική μεταχείριση από τον άνθρωπο. Ωστόσο, ο Τζέισον Φλάτ τους έδωσε μια ευκαιρία και μας δείχνει πόσο ξεχωριστοί και στοργικοί μπορούν να είναι.

«Όλοι υποθέτουν ότι αυτά τα σκυλιά είναι σαν τέρατα. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε τέρατα επιτρέποντάς τους να πάθουν τόσο μεγάλη ζημιά », είπε ο Jason.

Ο Τζέισον είναι ένας νεαρός άνδρας που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του για τη διάσωση των pit bulls. Όταν ήταν πολύ μικρός, η οικογένειά του είχε ένα σκυλί αυτής της φυλής και σύντομα έγινε ο καλύτερος φίλος του.

Χρόνια αργότερα, όταν ο Τζέισον έπρεπε να αντιμετωπίσει την οδυνηρή αποχώρηση του αδερφού του, πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακάμψει από την τεράστια θλίψη που ένιωθε .

Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κουτάβι pitbull σε απόλυτη ανάγκη από ένα σπίτι και τότε ανακάλυψε ότι αυτός ήταν ο σκοπός του στη ζωή. Για να προετοιμαστεί, ο Jason άρχισε να προσφέρει εθελοντικά σε καταφύγια ζώων και αποφάσισε να ερευνήσει τα πάντα για τα pit bulls.

«Όλοι έχουν παρελθόν. Αυτό δεν μας πειράζει. Θέλουμε απλώς να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το μέλλον τους καλύτερο », λέει ο Jason.

Παρατηρούσε συνεχώς ότι τα κλουβιά όπου αυτά τα γούνινα ζώα ήταν, είχαν ένα τεράστιο Χ για να δείξουν ότι σύντομα θα υποβληθούν σε ευθανασία. Οι φτωχοί δεν είχαν την πραγματική ευκαιρία να βρουν οικογένεια.

«Έλεγα στους ανθρώπους ότι ήθελα να φτιάξω ένα εξειδικευμένο καταφύγιο για pit bulls. Όλοι μου είπαν να μην το κάνω , ότι θα αποτύχαινα. Αυτό με έκανε να θέλω να συνεχίσω το όνειρό μου », είπε ο Jason.

Προς το παρόν, ο Τζέισον έχει δεκάδες pit bulls που φροντίζει στο σπίτι του, αλλά τρέχει τις τελευταίες προσπάθειες για να ανοίξει ένα καταφύγιο για pit bulls. Σε αυτό το υπέροχο μέρος, κάθε κουτάβι θα έχει χώρο 12 μέτρων που θα έχει χώρους πρασίνου και συγκεκριμένη περιοχή .

Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω όποτε θέλουν να απολαύσουν το υπόλοιπο μέρος. Τα περισσότερα από αυτά τα μικρά σκυλιά προέρχονται από ένα πραγματικά τραγικό παρελθόν και είναι ευχαριστημένα όταν συναντούν ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να τους φροντίζουν και να τους αντιμετωπίζουν με αγάπη.

Το καταφύγιο θα διαθέτει πισίνα για σκύλους, εσωτερική παιδική χαρά και κτηνιατρικό χώρο.

Ο Τζέισον συνήθως κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει τα σκυλάκια να βρούνε σπίτι . Εάν κάποιος δεν βρει μια οριστική οικογένεια, μπορεί να ζήσει με τον Τζέισον σε ένα μέρος γεμάτο γούνινους φίλους, αναταραχές και πολλή αγάπη.

Η δουλειά που κάνει ο Jason δεν είναι απλή, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα σκυλιά και να πολεμήσουμε ενάντια στα άδικα στερεότυπα των pit bulls. Μοιράσου το!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό