Άνδρας έσωσε σκύλο που ήταν εγκλωβισμένος και μόνος μετά από βροχές

Μια θλιβερή σκηνή, η οποία όμως τελειώνει με αίσιο τέλος, έγινε viral στα social media την περασμένη εβδομάδα: ένας σκύλος εγκλωβίστηκε μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπεσαν στο Tubarao (SC), αλλά με τη βοήθεια ενός αγοριού, σώθηκε!

Στο βίντεο που μοιράστηκε το προφίλ “Amor de Rua” – η μεγαλύτερη σελίδα αφιερωμένη στις εκστρατείες διάσωσης και υιοθεσίας ζώων στη Santa Catarina, – το σκυλάκι φαίνεται στην κορυφή ενός τοίχου, εντελώς περικυκλωμένο από νερό.

Δυστυχώς, είναι πιθανό ότι οι κηδεμόνες του έφυγαν για να γλιτώσουν από την πλημμύρα και τον άφησαν πίσω.
Βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση και χωρίς καμία πιθανότητα διαφυγής, ένα αγόρι βουτάει στο νερό και πηγαίνει στον σκύλο, σώζοντάς τον.

Όταν βλέπω κάτι τέτοιο έχω περισσότερη πίστη στους ανθρώπους! ❤️

Σε καμία στιγμή ο σκύλος δεν έδειξε αντίσταση ούτε έδειξε φόβο. Αντίθετα, ένιωσε ευπρόσδεκτος και ανακουφισμένος που τελικά σώθηκε.

Αν δεν ήταν αυτός ο τύπος, ποιος ξέρει πόσες ώρες θα στεκόταν πάνω από αυτόν τον τοίχο… 😔

Το όνομα του διασώστη δεν είναι γνωστό, αλλά χωρίς αμφιβολία είναι ήρωας ! Θέλουμε περισσότερους τέτοιους αγγέλους στον κόσμο. 🙏

Στο τέλος της ημέρας, βρίσκουμε τρόπο να συνέλθουμε από υλικές ζημιές, αλλά όχι από ζωές. Η σωτηρία μιας ζωής είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα!

Δείτε το βίντεο διάσωσης παρακάτω:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό