Άνδρας Έσωσε Από Βέβαιο Πνιγμό Γατάκι Παγιδευμένο Σε Κανάλι Χρησιμοποιώντας Ένα Χαρτόκουτο

Άνδρας Έσωσε Από Βέβαιο Πνιγμό Γατάκι Παγιδευμένο Σε Κανάλι Χρησιμοποιώντας Ένα Χαρτόκουτο

Συχνά η φύση της γάτας να αναζητά περιπέτειες και να πηδούν από στέγες σε στέγες ή να κάνουν παράτολμα άλματα ακόμη και εντός των σπιτιών ενδέχεται να τους οδηγήσει σε…περιπέτειες και τραυματισμούς. Άλλωστε είναι γνωστό το ρητό «Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα».

Λόγω αυτής της μανίας και της ανάγκης να γνωρίζει, να περιηγηθεί και να τολμάει, οι γάτες μπορεί να παγιδευτούν σε διαφορετικές άβολες καταστάσεις και άλλες που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες . Σε αυτό το πλαίσιο, ένας άνδρας έγινε viral επειδή έσωσε ένα αδέσποτο αιλουροειδές από μια τέτοια κατάσταση.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο ειδησεογραφικό κανάλι των ΗΠΑ στο Instagram , Good News Morning , μια γάτα είχε πέσει σε ένα κανάλι αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι είχε παγιδευτεί καθώς δεν μπορούσε να βγει.

Οι περαστικοί αντιλήφθηκαν αυτή την κατάσταση γιατί το ζώο άρχισε να νιαουρίζει, σαν να ζητούσε βοήθεια.

Επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φτάσουν εκεί που ήταν η γάτα, έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να τη βγάλουν από εκεί. Αν το νερό στο κανάλι ανέβαινε τη νύχτα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για το μικρό ζώο, αφού θα μπορούσε να πνιγεί.

Κάπως έτσι εμφανίστηκε ένας «ήρωας χωρίς κάπα», ένας άντρας που βρήκε έναν τρόπο να κάνει το γατάκι να ανέβει με επιτυχία στην επιφάνεια.

Καθώς ήταν δύσκολο να κατέβει, είχε την ιδέα να δέσει ένα κουτί από χαρτόνι σε μια πλαστική ταινία . Ο άντρας το κατέβασε και το άφησε ακριβώς εκεί που ήταν η γάτα. Το ζώο περιεργάστηκε το κουτί και μπήκε αμέσως μέσα.

Στην αρχή το γατάκι φοβήθηκε, αλλά σιγά σιγά άρχισε να αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και κάθισε στο κουτί. Με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας μπόρεσε να την ανεβάσει στην άκρη του καναλιού και να της σώσει τη ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό