Αμαλιάδα: Έπιασαν Επ’ Αυτοφώρω Άντρα Που Είχε Κλείσει Σε Τσουβάλι Νεογέννητα Κουτάβια Και Πήγαινε Να Τα Πετάξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα απίστευτα περιστατικά εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων συνεχίζονται στην κατά τα άλλα ωραία χώρα μας. Όμως μαθαίνουμε από την Άρτεμις Δημητροπούλου, πρόεδρο της φιλοζωικής Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας, κάτοικος Περιστερίου στην Ηλεία συνελήφθη καθώς βρέθηκε να έχει κλείσει πέντε νεογέννητα κουταβάκια μέσα σε ένα τσουβάλι. Τα κουταβάκια τα είχε πάρει από τη μητέρα τους και φυσικά ετοιμαζόταν να τα πάει να τα πετάξει. Κλασική μέθοδο σε όλη την Ελλάδα. Τσουβαλιάζουμε τα νεογέννητα και πηγαίνουμε να τα ξεφορτωθούμε.

Τα μικρούλια στάθηκαν τυχερά καθώς τα εντόπισε περαστικός, ο οποίος είδε το αγροτικό που ήταν σταθμευμένο στην οδό Γορτυνίας στην Αμαλιάδα. Είδε το τσουβάλι και κατάλαβε τι συμβαίνει. Και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ο άντρας με τα κουταβάκια, όπως αναφέρει η κ. Δημητροπούλου, αρχικά είπε ότι τα πήγαινε σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα πήγαινε σε κτηνίατρο και τα είχε κλεισμένα σε τσουβάλι για να μη του φύγουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μητέρα των κουταβιών ήταν δική του και την είχε στο σπίτι του. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Τα μωράκια επέστρεψαν στη μητέρα τους καθώς είναι μόλις 8 ημερών και έχουν ήδη πολύ ταλαιπωρηθεί μετά από όλο αυτό.

Ο άντρας τιμωρήθηκε με τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, 30 χιλιάδες ευρώ για κάθε κουτάβι συν 1300 ευρώ για έλλειψη βιβλιαρίου και μικροτσίπ της μητέρας.

Κρατείται έως και τη Δεύτερα όπου θα περάσει από ανακριτή. Αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό