Άκουσε Παράξενα Κλάματα από Αυτό το Σωλήνα και Ζήτησε Βοήθεια. Τι Έβγαλαν Έξω; Απίστευτο!

Δύο κουταβάκια βρέθηκαν σε πραγματικό μπελά, όταν εγκλωβίστηκαν πρόσφατα σε ένα αποχετευτικό σωλήνα στην Ουρουγουάη , αλλά ευτυχώς κάποιοι καλοί Σαμαρείτες άκουσαν τα κλάματα τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να τα απεγκλωβίσουν. 

Μια γυναίκα ενώ περπατούσε στο πάρκο, είδε μια σκυλίτσα και την πλησίασε. Όταν πλησίασε το σκυλί, άκουσε κλάματα από κουταβάκια να προέρχονται από τον σωλήνα αποχέτευσης που βρισκόταν κοντά της, και συνειδητοποίησε, ότι τα μωρά της είχαν εγκλωβιστεί μέσα!

Ήταν ένα πρόβλημα άμεσης επέμβασης, καθώς πλησίαζε καταιγίδα και τα κουτάβια είτε θα πνίγονταν είτε θα τα παρέσερνε το νερό.

Η κοπέλα κατάλαβε, ότι δε μπορούσε να σώσει τα κουτάβια μόνη της, και ζήτησε βοήθεια. Σύντομα ήρθε μια φιλοζωική οργάνωση στην προσπάθεια απεγκλωβισμού των άτυχων κουταβιών.

Η κοπέλα πήρε το ζήτημα στα χέρια της και σύρθηκε μέσα στον σωλήνα, που ήταν εξαιρετικά στενός, βρήκε τα κουτάβια, και περίμενε να την τραβήξουν έξω με σχοινί.

Στο βίντεο που ακολουθεί, που δείχνει μόνο τα 2 τελευταία λεπτά της διάσωσης, μπορείτε να δείτε δύο άτομα να τραβάνε σχοινί, και τελικά καταφέρνουν να βγάλουν έξω την κοπέλα από τον σωλήνα, έχοντας σε μια τσάντα τα τυχερά κουταβάκια!

Ολόκληρη η διάσωση χρειάστηκε σχεδόν δύο ώρα. Μια γενναία κοπέλα, που της αξίζουν συγχαρητήρια! Εσείς θα κάνατε κάτι παρόμοιο; Αφήστε τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτή τη μοναδική διάσωση, που έσωσε δύο κουταβάκια από βέβαιο θάνατο!

Credit: awm.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό