Άκουγε παράξενους ήχους από το σπίτι του γείτονα. Όταν κοίταξε πίσω από τον φράχτη; Έμεινε άναυδος με ΑΥΤΟ που αντίκρισε!

Τι θα κάνατε αν βλέπατε έναν τεράστιο σκύλο να αιωρείται πάνω από έναν ξύλινο φράχτη στην γειτονιά σας; Αυτό ακριβώς το θέαμα είδαν αυτοί οι άνθρωποι και ήταν πραγματικά ξεκαρδιστικό!

Περνούσαν μπροστά από το σπίτι του γείτονα τους, όταν είδαν έναν τεράστιο γερμανικό μολοσσό να πετάγεται πάνω από έναν φράχτη ύψους περίπου 2 μέτρων. Αρχικά νόμιζαν ότι ο σκύλος είχε πολύ καλές ικανότητες στο χοροπηδητό, αλλά μετά κατάλαβαν τον λόγο που πηδούσε τόσο ψηλά!

Το έξυπνο σκυλάκι κατάλαβε ότι μπορούσε να δει πάνω από τον φράχτη χοροπηδώντας πάνω στο τραμπολίνο της οικογένειας! Έτσι, χρησιμοποιώντας όλο το βάρος του χοροπηδούσε στον αέρα!

Οι γερμανικοί μολοσσοί είναι τεράστιοι, ακόμα και όταν είναι κουταβάκια. Παρά το μέγεθος του, αυτός ο σκύλος είναι παιχνιδιάρικος σαν κουταβάκι. Φαίνεται να διασκεδάζει με το τελευταίο του κόλπο.

Αυτή η συμπεριφορά είναι συνηθισμένη στους γερμανικούς μολοσσούς. Είναι πολύ δραστήριοι, ειδικά όταν βρίσκονται στην εφηβεία. Τους αρέσει να τρέχουν και να χοροπηδάνε εκφράζοντας έτσι την χαρά τους.

Όταν αυτός ο σκύλος κατάλαβε ότι το χοροπηδητό πάνω στο τραμπολίνο είναι διασκεδαστικό, τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει! Ευτυχώς, οι γείτονες το τράβηξαν βίντεο και αποφάσισαν να το μοιραστούν με τον κόσμο. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι ξεκαρδιστικό.
Οι γερμανικοί μολοσσοί είναι μεγάλοι, χαζοχαρούμενοι και αξιαγάπητοι και αυτό το βίντεο αποτελεί απόδειξη!

Δείτε τον σκύλο που έγινε viral!

Έχουμε δει πολλούς σκύλους να κάνουν χαζομάρες, αλλά αυτός εδώ σίγουρα κερδίζει.

Credit: sharetap.it

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό