Άκουγαν Κλάματα από έναν Κάδο Απορριμμάτων. Μόλις είδαν ΤΙ είχε Μέσα, Πάγωσαν…

Τα μέλη του Nabiya Irion Project, μιας φιλοζωικής ομάδας στην Νότια Κορέα, σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν μια σακούλα που μέσα της ακουγόταν να κλαψουρίζει κάτι.

Ήταν ένα κακοποιημένο κουταβάκι Λαμπραντόρ. Όλα αυτά για ένα πιάτο που ονομάζεται gaegogi. Αν και όλο και λιγότεροι άνθρωποι το καταναλώνουν, συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που το ζητάνε. Αυτή ήταν η μοίρα αυτού του σκύλου. Την τάισαν με το ζόρι για να παχύνει και να μπορέσουν να τη σφάξουν.

Για να είναι πιο “ζουμερό” το κρέας της, την είχαν κρεμάσει ανάποδα από τα πόδια. Ωστόσο, το σκοινί μπήκε στο δέρμα της και στην κυριολεξία κρεμόταν από τα κόκαλα. Οι πληγές της μολύνθηκαν και δεν είχε πλέον καμία αξία το κρέας της, έτσι την πέταξαν.

Οι διασώστες σοκαρίστηκαν όταν έβγαλαν ένα ζώο από μια μαύρη σακούλα που ήταν στον κάδο. Η σκυλίτσα ήταν σε άσχημη κατάσταση και μετά βίας κρατιόταν στη ζωή. Την πήγαν αμέσως σε μια κλινική για επείγοντα περιστατικά και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν τις πατούσες.

Αλλά είναι ζωντανή! Σιγά σιγά επανέρχεται και ανακτά τη δύναμη της. Σχεδόν κανείς δεν περίμενε ότι η Chi Chi θα ήταν μια πραγματική πολεμίστρια. Προσπαθεί ακόμα και να περπατήσει χωρίς τις πατούσες της.

Μετά από μερικές θεραπείες, μπόρεσαν να της βάλουν ειδικά πρόσθετα μέλη και σιγά σιγά μαθαίνει πως να περπατάει σωστά ξανά.

Η αμερικανική οργάνωση ARME που συνεργάζεται με την κορεάτικη φιλοζωική ομάδα έμαθε για την Chi Chi και της βρήκε ένα καινούριο σπίτι στην Arizona. Η Chi Chi έχει πλέον αφήσει το σκοτεινό παρελθόν της πίσω και ζει με την νέα της οικογένεια. Για πρώτη φορά απολαμβάνει τη μυρωδιά του γρασιδιού.

Όσο μεγαλώνει, χρειάζεται αντικατάσταση των πρόσθετων μελών της. Ο κτηνίατρος της προσπαθεί να εξασφαλίσει τα κατάλληλα, έτσι ώστε η Chi Chi να μπορεί να τριγυρνά ελεύθερη.

Τρέχει στο γρασίδι χαρούμενη και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι πέρασε. Η νέα της οικογένεια της προσέφερε ένα ζεστό σπιτικό. Είναι υπέροχο που βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια και μπορεί να αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Της ευχόμαστε ότι καλυτερο!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό