Αγρίνιο: Αναζητούν αυτούς που σκότωσαν επίτηδες αδέσποτη σκυλίτσα πατώντας τη με το αυτοκίνητο μέχρι να την αποτελειώσουν

να ακόμα περιστατικό βάρβαρης κακοποίησης ενός αδέσποτου ζώου συνέβη αυτές τις μέρες στο Αγρίνιο έξω από πολυκατάστημα.

Το συμβάν έκαναν γνωστό η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου Φιλοζωικη Οργανωση Αγρινιου και Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα και για άλλη μια φορά μας εξοργίζει απίστευτα.

Πρόκειται για μια αδέσποτη σκυλίτσα, την Μπέλα, στειρωμένη και τσιπαρισμένη από το Δήμο Αγρινίου, η οποία ζούσε εκεί χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ένα λοιπόν μαύρο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, όπως λένε οι πληροφορίες, πάτησε επίτηδες την Μπέλα λιώνοντας στην κυριολεξία το κορμάκι της.

Το ζώο κατέληξε στον κτηνίατρο ουρλιάζοντας από τους πόνους, αφού το αυτοκίνητο του έσπασε όλα τα οστά. Το χτυπούσε ξανά και ξανά με μανία. Έκανε όπισθεν να το αποτελειώσει στριμώχνοντάς το στον τοίχο.

Είναι δύσκολο να τα γράφουμε αυτά, όμως μόνο όταν ο κόσμος γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ίσως υπάρξει μια ελπίδα να γίνει κάτι. Η Μπέλα ήταν ένα σκυλάκι που είχε σωθεί πριν από 7 χρόνια από εθελοντές που το βρήκαν μισοπεθαμένο και σκελετωμένο στον Αχελώο.

Υπάρχουν όμως μάρτυρες, καθώς υπήρχαν κάποιοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Είδαν. Γνωρίζουν. Αλλά κανείς δεν μιλάει. Δηλαδή απόλυτη συνενοχή. Για άλλη μια φορά απόλυτη συνενοχή.

Οι άνθρωποι που αγαπούσαν και φρόντιζαν τη σκυλίτσα κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τους δράστες να μιλήσει. Τους έχουν μάλιστα επικηρύξει με 2000 ευρώ. Φιλοζωικη Οργανωση Αγρινιου.

Η ΠΦΠΟ ενημερώθηκε χθες βράδυ από την κ. Φαίη Κομμά όσο και από την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου και αντάλλαξε γνώμες και κατευθύνσεις για το σωστό χειρισμό της υπόθεσης.

Επικοινώνησαν με τις αρχές απαιτώντας την εξιχνίαση του εγκλήματος. Έλαβαν δε τη διαβεβαίωση από τις αστυνομικές αρχές ότι θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί ο δολοφόνος, που δεν είναι καθόλου δύσκολο αφού πολλοί έγιναν μάρτυρες της αποτρόπαιας δολοφονίας του ζώου.

Μπορείτε φυσικά να στείλετε και σε εμάς μήνυμα- έστω και ανώνυμο. Κάντε το για την Μπέλα. Δεν γίνεται να αφήνουμε συνέχεια αυτά τα εγκλήματα σε βάρος των ζώων να συνεχίζονται.

Μυρτώ Τζώρτζου petpetmag@gmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό