Άγνωστος Ήρωας Σώζει Βρώμικο και Παρατημένο Σκυλάκι και Μεταμορφώνεται σε Υγιές κι Ευτυχισμένο Πλάσμα

Όλοι, όσοι τον είδαν ή τον άκουσαν να γαβγίζει, τον έδιωξαν: η αλήθεια ήταν ότι αυτό το σκυλάκι χρειαζόταν κάποιον που θα τον εμπιστευόταν.

Μεταξύ των πολλών ανθρώπων που δεν γύρισαν μπροστά σε εκείνο το φτωχό κουτάβι, πέρασε ένας με τεράστια και ευγενική καρδιά
Αυτή η ιστορία μας διδάσκει ότι δεν πρέπει ποτέ να έχουμε προκαταλήψεις για κανέναν. Ο καθένας έχει τη δική του μάχη για να πολεμήσει, και μερικών μπορούν να αφήσουν πολύ βαθύτερες πληγές από αυτές των άλλων.

Όπως αυτό το σκυλάκι , για παράδειγμα. Είχε καταλήξει να ζει στο δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένων των συνθηκών στις οποίες βρέθηκε. Ήταν αδύνατος, βρώμικος, είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών του και επίσης όλη του την εμπιστοσύνη στα ανθρώπινα όντα. Εκείνα τα ανθρώπινα όντα που, σχεδόν σίγουρα, τον είχαν πληγώσει τόσο πολύ στο παρελθόν .

Τα σημάδια στο σώμα του ήταν ευδιάκριτα. Σίγουρα δεν ήταν το πιο όμορφο σκυλί στον κόσμο, ούτε το πιο ευγενικό. Και στις δύο περιπτώσεις είχε όλους τους καλούς λόγους του , δεδομένου του τι έπρεπε να περάσει μόνος του.

Οι άνθρωποι, τρομοκρατημένοι από το τόσο βρώμικο και συχνά επιθετικό ζώο, δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να το αποφύγουν ή ακόμα και να το διώξουν βίαια . Όλες οι συμπεριφορές που έκαναν ήταν να επιδείνωσαν την κατάστασή του.

Μεταξύ όλων αυτών των αναίσθητων ανθρώπων, όμως, μια μέρα πέρασε μια καλή καρδιά . Εκείνο το αγόρι συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτό το κουτάβι χρειαζόταν βοήθεια και να μην τον κακομεταχειριζόταν ξανά.

Τον πλησίασε λοιπόν με υπομονή και τον πήρε μαζί του . Τον πήγε σε κτηνιατρική κλινική και φρόντισε να έχει όλη τη φροντίδα που χρειαζόταν.


Μετά από εβδομάδες ανάρρωσης , αυτό το άσχημο, λεπτό και βρώμικο σκυλί μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο υγιές σκυλάκι, όμορφο και επίσης υπάκουο και ευγενικό.

Η δύναμη της αγάπης είναι ακαταμάχητη. Αντιτίθεται σε όλα και σε όλους και είναι ικανή να αναβιώσει καταστάσεις που όλοι θα αξιολογούσαν ως αδύνατες.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό