Αγνοούμενος Σκυλάκος Σώθηκε Από Γκρέμο Από Ήρωα Περιπατητή Που Το Άκουσε Να Κλαίει

Αγνοούμενος Σκυλάκος Σώθηκε Από Γκρέμο Από Ήρωα Περιπατητή Που Το Άκουσε Να Κλαίει

Σκύλος: Η ιστορία του Barney που κινητοποίησε μια ολόκληρη περιοχή μετά την εξαφάνιση του. Ο Barney, ένας σκυλάκος ράτσας Τζακ Ράσελ Τεριέ, χάθηκε στη βόλτα που είχε βγει μαζί με τον κηδεμόνα του. Ο κηδεμόνας του, ο Μπάρνεϊ, είχε πιστέψει ότι δεν θα τον ξαναέβλεπε. Τον έψαχνε για ώρες δίχως αποτέλεσμα, ειδοποιήθηκε και η ακτοφυλακή της κομητείας Κεντ στη Νοτιοανατολική Αγγλία, μα και πάλι οι έρευνες δεν οδήγησαν κάπου. Μέχρι που ένας περιπατητής άκουσε το κλάμα του και τότε ξεκίνησε η μάχη για την διάσωσή του.

Πώς χάθηκε ο Μπάρνεϊ

Ο Μπάρνεϊ, ο κηδεμόνας ενός Τζακ Ράσελ Τεριέ, πίστευε ότι δεν θα τον ξαναδεί αφού εξαφανίστηκε σε μια βόλτα. Ευτυχώς, ο σκύλος τελικά εντοπίστηκε χάρη σε έναν πεζοπόρο, που ειδοποιήθηκε από το κλάμα του. Εναπόκειται πλέον στην ακτοφυλακή να προσπαθήσει για να σώσει το ζώο που είχε κολλήσει σε έναν γκρεμό.

Ένα μικρό σκυλί με το όνομα Barney μπόρεσε να διασωθεί την επόμενη ημέρα μετά την εξαφάνισή του, χάρη στον περιπατητή που άκουσε τα γαβγίσματά του και τους διασώστες που παρενέβησαν παρά τον κίνδυνο, ανέφερε η Mirror την Τρίτη 17 Αυγούστου. Η διάσωση έγινε την προηγούμενη Κυριακή.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου, ο Barney συνόδευσε τον κηδεμόνα του σε μια βόλτα κατά μήκος των βράχων στο Folkestone , στην κομητεία Kent (Νοτιοανατολική Αγγλία). Το τετράποδο εξαφανίστηκε, βυθίζοντας τον ιδιοκτήτη του σε απόγνωση. Άρχισε να τον ψάχνει παντού. Το έψαχνε για ώρες, χωρίς αποτέλεσμα. Ο σκύλος δεν βρέθηκε.

Ειδοποιήθηκε, η τοπική ακτοφυλακή που πραγματοποίησε επίσης έρευνα στην περιοχή, αλλά χωρίς μεγαλύτερη επιτυχία. Όλοι έπρεπε να φύγουν από την περιοχή καθώς είχε βραδιάσει και δεν υπήρχαν πολλά να κάνουν στο σκοτάδι.

Βρίσκεται από έναν περιπατητή, διασώθηκε από την ακτοφυλακή

Την επόμενη μέρα, ένας πεζοπόρος που περνούσε άκουσε το μακρινό κλάμα ενός σκύλου. Ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ήταν πάλι η ακτοφυλακή που κινητοποιήθηκε. Στο σημείο έσπευσαν 4 διασώστες και κατάφεραν να εντοπίσουν την τοποθεσία του Μπάρνι .

Ένας από αυτούς, ασφαλισμένος με σχοινιά, ανέβηκε γενναία το απότομο βράχο. Κατάφερε να φτάσει στον σκύλο, τον οποίο στη συνέχεια τοποθέτησε σε μια τσάντα διάσωσης, πριν τον οδηγήσει στην ασφάλεια.

Ο Τζακ Ράσελ Τεριέ ήταν τελικά εκτός κινδύνου. Ήταν εξαντλημένος, αλλά αβλαβής. Οι διασώστες τον πήγαν στον κηδεμόνα του, ο οποίος ζει εκεί κοντά. Ο τελευταίος ήταν προφανώς ανακουφισμένος και χαρούμενος που βρήκε τον τετράποδο φίλο του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό