Αυτός ο σκύλος έβγαλε την κουβέρτα από το σπιτάκι του και την έσυρε στα κάγκελα για να ζεστάνει τον φίλο του που κρύωνε!

Μια υιοθετημένη σκυλίτσα διάσωσης έλιωσε τις καρδιές των ιδιοκτητών της όταν τη είδαν να μοιράζεται την κουβέρτα της με αδέσποτο σκύλο. Η Lana είναι 8 μηνών. Η Suelen Schauloeffel και ο αρραβωνιαστικός της την βρήκαν στον δρόμο στην Βραζιλία πέρσι.

Ωστόσο, η σκυλίτσα δεν ξέχασε την ταπεινή καταγωγή της, παρά την τωρινή τύχη της. Ο αρραβωνιαστικός της Suelen είδε την Lana να κάνει κάτι παράξενο την Τρίτη το πρωί καθώς πήγαινε στην δουλειά. Το προηγούμενο βράδυ η Lana είχε ξαπλώσει στο άνετο κρεβατάκι της.

Η καλόκαρδη σκυλίτσα είχε φύγει από την άνεση του σκυλόσπιτου της και είχε σύρει την ζεστή κουβέρτα της στα κάγκελα του σπιτιού του ζευγαριού για να την μοιραστεί με ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Η Suelen είπε: «Σκέφτηκα, “Τι όμορφο αυτό που έκανε για τον φίλο της”. Η καλύτερη τετράποδη φίλη μου μου θύμισε κάτι τόσο σημαντικό: την γενναιοδωρία! Είναι ο πιο καλός σκύλος που έχω συναντήσει. Μερικές φορές ξεχνάμε πόση διαφορά μπορούμε να κάνουμε στην ζωή κάποιου. Εκείνη μου το υπενθύμισε.»

Πλέον το ζευγάρι αφήνει φαγητό στο δρόμο για το άστεγο σκυλάκι και ελπίζει να βρει κι εκείνο ένα σπιτικό.
Λένε ότι τον έχουν ξαναδεί κοντά στο σπίτι τους, αλλά φοβάται να πλησιάσει τους ανθρώπους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό