Αυτό το Ζευγάρι Πίστευε ότι Υιοθετούσε ένα Απλό Γατάκι. Δεν Φαντάζονταν ότι…

Ο Michael Bjorn και η Mikala Klein είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Δανία. Συγκατοικούνε, έχοντας ήδη μερικές γάτες. Μια μέρα αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα άλλο γατάκι, με το όνομα Monty. Ποτέ δεν είχαν φανταστεί τι θα ανακάλυπταν σε αυτό το λευκό και γκρίζο γατάκι. 

Ο Monty ζούσε σε ένα καταφύγιο ζώων για αρκετά χρόνια. Κανείς δεν ήθελε να τον υιοθετήσει, επειδή έμοιαζε λίγο διαφορετικός από τις άλλες γάτες, καθώς του έλειπε ένα κόκκαλο από τη μύτη του. Αλλά ο Michael και η Mikala ενθουσιάστηκαν μαζί του με την πρώτη τους ματιά. Αμέσως τον πήραν σπίτι τους, αλλά σύντομα ανακάλυψαν ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά.

Ο Monty έκανε την ανάγκη του παντού, εκτός από το δοχείο της άμμου. Αρχικά, οι νέοι του ιδιοκτήτες πίστεψαν ότι προσπαθούσε να μαρκάρει τη περιοχή του. Ο νεαρός γάτος πιθανόν προσπαθούσε να καθιερώσει την παρουσία του ανάμεσα στις άλλες γάτες. Ο Michael και η Mikala είχαν ενοχληθεί, που έβρισκαν ακαθαρσίες σε όλο το σπίτι, και άρχισαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να δώσουν τον Monty σε άλλο σπίτι.

Το ζευγάρι προσπάθησε να βρει μια κατάλληλη οικογένεια, όπου θα μπορούσε να είναι χαρούμενος. Αλλά τελικά, αποφάσισαν, ότι δεν μπορούσαν να τον αποχωριστούν. Έτσι, πήγαν επίσκεψη στον κτηνίατρο για να βρούνε την αιτία, που συμπεριφερόταν τόσο παράξενα.

Αποδείχτηκε ότι ο Monty έχει τρισωμία 21.  Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα επιπλέον αντίγραφο του 21ου χρωμοσώματος. Στους ανθρώπους, είναι γνωστό ως σύνδρομο Ντάουν. Ο Monty είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Υπάρχουν πολύ λίγα ζώα στον κόσμο με τέτοια μοναδική γενετική ακολουθία. Εντέλει, οι ιδιοκτήτες του κατάλαβαν, γιατί ο Monty συμπεριφερόταν τόσο διαφορετικά από τις άλλες γάτες και είχε ατυχήματα σε όλο το σπίτι.

Ο Monty είναι πλέον ένα αγαπητό μέλος της νεαρής οικογένειας. Παίζει με χαρά με τους ιδιοκτήτες του και τις άλλες γάτες στο σπίτι. Έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων στον δημοφιλή του λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram!

Ο Monty είναι τόσο αγαπητός, που ο Michael και η Mikala ξεκίνησαν μια “Monty” μάρκα με ρούχα, παιχνίδια και κάρτες με την γλυκιά φατσούλα του Monty. Όλα τα έσοδά τους πάνε ως δωρεά στο καταφύγιο ζώων που ζούσε παλιότερα ο Monty.

O Monty είναι ένας ευτυχισμένος γάτος και ζει σαν βασιλιάς στο νέο του σπίτι. Ποιος θα φανταζόταν ότι μια τέτοια ξεχωριστή γάτα θα κέρδιζε τις καρδιές τόσων ανθρώπων; 

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό