Αυτή η Μαμά Γέννησε τα Κουτάβια της. Όταν όμως οι Ιδιοκτήτες της είδαν ΑΥΤΟ, έμειναν Άφωνοι…

Στις 5 Δεκεμβρίου 2015, ο κόσμος έγινε λιγάκι πιο γλυκός. Εκείνη τη μέρα, η Βέλμα, μία σκυλίτσα ράτσας Μεγάλος Δανός από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, άφησε έκπληκτους τους ιδιοκτήτες της,τον Τζος και την Τέρι. Βλέπετε, η Βέλμα ήταν έγκυος και περίμεναν να γεννήσει κοντά στα 10 κουτάβια. Αλλά φανταστείτε την έκπληξή τους, όταν έμαθαν ότι η Βέλμα κυοφορούσε 19 κουτάβια! Κατά μέσο όρο γεννούσε 1 κουτάβι ανά ώρα, και ολόκληρη η διαδικασία του τοκετού διήρκεσε συνολικά 19 ώρες! Όλα τα κουτάβια χαίρουν άκρας υγείας, είναι χαρούμενα και πολύ χαριτωμένα! 

Η γέννα της Βέλμα είναι άνευ προηγουμένου  — επίσημα είναι η μεγαλύτερη γέννα Μεγάλου Δανού!

Το να ταΐζεις ένα μωρό είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον μια αγέλη 19 τεράστιων και πεινασμένων Μεγάλων Δανών, που είναι από τις μεγαλύτερες ράτσες σκύλων στον κόσμο.

Περιμένετε να δείτε πως ταϊζει η Βέλμα τα κουτάβια της. 

Ο Μεγάλος Δανός μεγαλώνει πολύ γρήγορα και το ίδιο και οι ανάγκες του σε τροφή.

Η Βέλμα έχει αποδειχθεί μια υπέροχη μαμά, αλλά της είναι αδύνατον να θηλάσει όλα τα κουτάβια μονομιάς. Έτσι, η Τέρι και ο Τζος έχουν μεσολαβήσει να ταΐζουν τα κουτάβια κάθε 3-4 ώρες. Τα κουτάβια εκτός από το γάλα της μαμάς τους, πίνουν και κατσικίσιο γάλα και ειδική φόρμουλα.

Είναι αρκετά κοινό για το Μεγάλο Δανό να γεννάει 8-10 κουτάβια ανά γέννα. Ωστόσο 19 κουτάβια είναι αρκετά ασυνήθιστο και σπάνιο. Σίγουρα είναι μια μεγάλη οικογένεια με πολλά χαριτωμένα κουταβάκια για πολλές αγκαλιές! 

Credit: littlethings.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό