Αυτή η κοπέλα βρίσκει ένα χτυπημένο σκυλί στην παραλία… Δείτε τι έχει στα πόδια του

Η Sara Moran βοηθά ένα χτυπημένο σκυλάκι…

Λένε ότι κάθε σκυλί έχει την μέρα του, είτε καλή ή κακή, αλλά βλέποντας αυτό το συγκινητικό βίντεο, θα είστε σίγουροι ότι αυτά τα όμορφα μικρά pooches πρόκειται να έχουν μία αρκετά φανταστική ζωή μπροστά τους!

Η Sara Moran έχει δημιουργήσει το δικό της καταφύγιο στο Περού, για να φροντίσει για όλα τα είδη των σκύλων που έχουν ανάγκη από κάποια τρυφερή φροντίδα. Το κέντρο, με την επωνυμία “Milagros Perrunos”, κάνει ό, τι καλύτερο για να διασφαλίσει ότι αυτοί οι τετράποδοι φίλοι θα έχουν δεδομένο το σεβασμό που αξίζει κάθε σκυλί στη ζωή του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πόσο ανιδιοτελής η Moran πραγματικά είναι. Αναλαμβάνει όλα τα είδη των ζώων, αλλά τα ανάπηρα ζωάκια είναι η ιδιότητά της.

Είτε είναι από τραυματισμούς (όπως το πανέμορφο αυτό κουτάβι που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο) ή λόγω ακρωτηριασμού. Αυτά τα σκυλιά έχουν όλα τον δικό τους αγώνα που έχει να κάνει με θέματα κινητικότητας.

Αλλά ευτυχώς, η Moran και η στέγη της, έχουν καταφέρει είτε να αγοράσουν είτε να κατασκευάσουν ειδικά αναπηρικά αμαξίδια, ώστε όλα αυτά τα σκυλιά να μπορούν να έχουν μία υπέροχη μέρα!

Αυτά τα όμορφα κουτάβια όλα φαίνεται να διασκεδάζουν αρκετά, και όλα αυτά χάρη στην υπέροχη καρδιά της Sara Moran. Όλα αυτά λοιπόν οφείλονται στην ίδια και το πάθος της για τη φροντίδα αυτών των τραυματισμένων ζώων.

Αν δεν ήταν οι προσπάθειές της, αυτά τα σκυλιά είναι πολύ πιθανό να είχαν ξεχαστεί και εγκαταλειφθεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό