Αυτά τα 19 μικρά αλογάκια είναι επιτέλους ελεύθερα. Δείτε την αντίδρασή τους!

Ένα αθήλαστο πουλάρι είναι ένα πουλάρι που γεννιέται για ένα σκοπό: ώστε η μητέρα του να παράγει γάλα. Η μητέρα αποστέλλεται στη συνέχεια μακριά για να θηλάσει ένα πιο “πολύτιμο” μωρό, και αυτά τα αθήλαστα πουλάρια σκοτώνονται και θεωρούνται απλώς «παραπροϊόντα» της βιομηχανίας.

Το καταφύγιο ‘Τελευταία Ευκαιρία Corral’ στην Αθήνα του Οχάιο, διασώζει πολλά από αυτά τα ορφανά, και τα παραδίνουν σε σπίτια που τα αγαπάνε. Η Victoria Goss ίδρυσε το καταφύγιο το 2008 για να σώσει αυτά τα μωρά που διαφορετικά θα τους γινόταν ευθανασία.

Τα ορφανά πουλάρια απαιτούν πολλή αγάπη, πολύ χρόνο και πολλή φροντίδα – για να μην αναφέρουμε, χρειάζονται χώρο για να παίζουν και να τρέχουν! Στο βίντεο που ακολουθεί, 19 πουλάρια από το 2010 εξαπολύονται σε ένα μεγάλο λιβάδι για πρώτη φορά!

Είναι μια μεγάλη μέρα για αυτά τα τυχερά πουλαράκια και μπορείτε να δείτε πόσο ενθουσιασμένα είναι που περιβάλλονται από άλλα πουλάρια (και ένα αξιαγάπητο σκυλί που αγαπά να επιβλέπει το χρόνο ψυχαγωγίας τους). Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο αξιολάτρευτα, χαρούμενα βίντεο που έχω δει ποτέ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό