Αεροπορική Εταιρεία Βάζει Γάτο Σε Κουτί Και Το Ζώο Πνίγηκε Στον Ιμάντα Αποσκευών

Τραγωδία Σε Πτήση Στα Ιωάννινα: Αεροπορική Εταιρεία Βάζει Γάτο Σε Κουτί Και Το Ζώο Πνίγηκε Στον Ιμάντα Αποσκευών

Γάτα: Μια τραγωδία έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο Πύρρος Ιωαννίνων.. Δεν υπάρχουν λόγια.. Είναι από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που αδυνατείς να πιστέψεις και δεν θες να φανταστείς ότι μπορεί να σου συμβούν.

Η κ. Milioti ταξίδευε με το γατούλη της, τον Monty, για πολλοστή φορά για να πάει στον τόπο σπουδών της. Ήταν πρωί, 7 Ιανουαρίου. Στο γκισέ που γίνεται το check-in αποφάσισε μια κυρία εκ του προσωπικού να της φέρει ένα χαρτόκουτο (το γνωστό, όπως η ίδια αναφέρει, κλουβί της Aegean) για να πετάξει ο γάτος της. Το ζωάκι ζύγιζε 6,6 κιλά.

Η υπάλληλος θεώρησε ότι έπρεπε να της φέρει ένα χαρτόκουτο χωρίς να την ενημερώσει για την απόφασή της. Όταν τη ρώτησε για αυτό, της είπε ότι το κλουβί δεν χωράει γιατί η πτήση είναι γεμάτη. Η κυρία Milioti προσπάθησε να τον βάλει μέσα ενώ της έλεγε συνέχεια ότι ο γάτος θα βγει από το κουτί. Δεν την άκουσε και, όπως ήταν αναμενόμενο, το ζωάκι αναστατώθηκε και ξεκίνησε να τρέχει σε όλο το χώρο με αποτέλεσμα να μπει στο χώρο που βρίσκεται ο ιμάντας για τις αποσκευές.

Απίστευτο. Έψαξαν τις κάμερες αλλά δεν βρήκαν κάτι στα σημεία που μπορούσαν να δουν. Η γυναίκα σε πανικό, προσπάθησε να τον βρει. Μέχρι που τα νέα ήταν φοβερά. Της ανακοίνωσαν ότι το γατάκι πιάστηκε στον ιμάντα και βρέθηκε νεκρό.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τέτοια ανευθυνότητα από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ό,τι και να πούμε σε αυτή τη γυναίκα είναι λίγο. Δεν θα πρέπει να το αφήσει έτσι όλο αυτό. Να το κυνηγήσει ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες. Ο γατούλης της δεν γυρίζει πια αλλά πρέπει να υπάρξει δικαίωση για αυτό το πράγμα.

Δείτε τι αναφέρει η ίδια.

“Κάποιες επισημάνσεις:

1) Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που ασχολήθηκε και έψαξε το γάτο.
2) Να αναφέρω πως υπήρχαν κενές θέσεις, στις οποίες θα μπορούσα να κάτσω μαζί με το κλουβί. Η κυρία στον γκισέ θεώρησε ότι το κλουβί με τον γάτο θα ενοχλούσε τον διπλανό μου.
3) Με το ίδιο κλουβί έχω ταξιδέψει παρά πολλές φορές και σε τσάρτερ και σε άλλων ειδών αεροσκάφη, πάντα με την ίδια εταιρία αλλά ΠΟΤΕ μέχρι στιγμής δεν υπήρξε πρόβλημα. Το κλουβί έχει διαστάσεις ΙΑΤΑ. Όπως ανέφεραν ξέφευγε 4 cm. Για 4 cm προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση.
4) Να πω επίσης ότι πολλοί από το προσωπικό προσπάθησαν να βοηθήσουν, ενώ άλλοι με κατηγόρησαν επειδή δεν είχα τα κατάλληλο κλουβί για να πετάξω με τσάρτερ (το οποίο προφανώς δεν θα μπορούσα να ξέρω).
5) Υπάρχει και η επιλογή cargo από ό,τι γνωρίζω, για την οποία κανείς δεν με ενημέρωσε. Δεν σεβάστηκαν ούτε εμένα ούτε την ηρεμία του γατιού. Δεν θεωρώ την επιλογή cargo καλύτερη, αλλά από το να ταξιδέψει σε χαρτόκουτο, ίσως την επέλεγα αυτή τη φορά.
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΟΥ!”
Ευχόμαστε πραγματικά να υπάρξει δικαιοσύνη για αυτό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό