Αδέσποτος Σκύλος Σώζει Γυναίκα Από Ληστή Και Γίνεται Ήρωας! (vid)

Αδέσποτος Σκύλος Σώζει Γυναίκα Από Ληστή Και Γίνεται Ήρωας!

Σκύλος: Ο θρασύτατος ληστής είχε πιστέψει πως τα είχε υπολογίσει όλα όταν πλησίασε την ανυποψίαστη γυναίκα. Ο σκύλος ήρωας της γυναίκας όμως τον είχε παρακολουθήσει από την πρώτη στιγμή και έδρασε την στιγμή που έπρεπε.

Το Ίντερνετ βρήκε τον «‘ήρωα της ημέρας» στη… μουσούδα ενός αδέσποτου σκύλου ο οποίος με ηρωϊσμό έσωσε μία γυναίκα από τις άγριες προθέσεις ενός επίδοξου ληστή, τον οποίο ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, δίχως να αφήσει στιγμή απροστάτευτη την ίδια.

Το βίντεο, που παραμένει άγνωστο πού και πότε τραβήχτηκε, κατάφερε να γίνει άμεσα viral με το συμπαθέστατο τετράποδο να κερδίζει το θαυμασμό και την αγάπη όλων των χρηστών.

Στο βίντεο εμφανίζεται μία γυναίκα να περπατά στην μέση ενός δρόμου, όταν την πλησιάζει ένας άνδρας που φοράει κουκούλα με «ύποπτες» διαθέσεις. Ο άνδρας επιταχύνει το βήμα όσο πλησιάζει κοντά στη γυναίκα, η οποία δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω της.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για έναν αδέσποτο σκύλο ο οποίος κάθεται στην μέση του δρόμου απολαμβάνοντας την ησυχία του. Αμέσως μόλις βλέπει το ληστή, υψώνει το αυτί του σαν να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τύπο.

Από τη στιγμή που ο ληστής επιτίθεται στη γυναίκα, ο σκύλος ανέλαβε δράση, αρπάζοντάς τον από το πόδι και δαγκώνοντάς τον, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να φύγει τρέχοντας.

Το πιο συγκινητικό όλων, είναι ότι αφού όλα έχουν τελειώσει και η γυναίκα ακόμη δεν έχει συνέλθει, ο σκύλος συνεχίζει να καταδιώκει γαβγίζοντας το ληστή, ενώ γυρνάει προς το μέρος της γυναίκας σαν να θέλει να ελέγξει ότι είναι καλά. Δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του «φύλακα» και του «καλύτερου φίλου» του ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό