Αδέσποτος Σκύλος Πήγε Σε Κατάστημα Ρούχων Και Υιοθετήθηκε Από Εργαζόμενους

Αντί να τον πετάξουν έξω ή να τον κακομεταχειριστούν, οι υπάλληλοι ενός καταστήματος λάτρεψαν τον άστεγο σκύλο που αποκαλούσαν “El güero” και αποφάσισαν να τον καλωσορίσουν στο υποκατάστημα όπου του δίνουν φαγητό και νερό κάθε μέρα, εκτός από το να τον αφήνουν να κοιμάται στην είσοδο.

Δεν υπάρχει μέρος στον κόσμο που να μην έχει αδέσποτα σκυλιά να περιφέρονται ή να κοιμούνται κοντά, και παρόλο που μπορούν να φωτίσουν τη μέρα οποιουδήποτε με την παρουσία τους, εξακολουθεί να είναι μια θλιβερή αντανάκλαση της κατάστασης που αντιμετωπίζουν στον κόσμο καθημερινά.

Απέχουν πολύ από την αγάπη μιας οικογένειας που μπορεί να τους φροντίσει, να τους δώσει φαγητό, νερό και στέγη, επομένως πρέπει να τα καταφέρουν όσο καλύτερα μπορούν για να επιβιώσουν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν νοιάζεται για αυτά , αφού χωρίς να έχουν ιδιοκτήτη, πολλοί άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν μαζί τους και να κάνουν την αλλαγή που τόσο έχουν ανάγκη.

Αυτό συνέβει στο Ιστορικό Κέντρο του Tampico (Μεξικό), όπου ένας άστεγος σκύλος περιπλανήθηκε στους δρόμους άσκοπα μέχρι να βρει ένα ασφαλές μέρος, και έφτασε σε ένα κατάστημα ρούχων που πίστευε ότι ήταν το καλύτερο μέρος για να μείνει.

Αντί να τον πετάξουν έξω και να τον κακομεταχειριστούν, οι υπάλληλοι τον αγάπησαν και φρόντισαν να του δώσουν όλα όσα χρειάζεται , όπως φαγητό, νερό και προστασία.

Αν και δεν γνωρίζουν την καταγωγή του, αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν για να καταφύγει στο μαγαζί , εκμεταλλευόμενοι επίσης το γεγονός ότι έχει άφθονη αγάπη . Όπως αξίζουν όλα τα κατοικίδια, του έδωσαν ένα όνομα, “El güero” είναι το πώς έχει βαφτιστεί λόγω της ξανθής γούνας του.

Έκτοτε έγινε δημοφιλής σε περαστικούς, πελάτες και τουρίστες, που τον βλέπουν να κοιμάται στην πόρτα δίπλα στο μπολ του με το φαγητό και το νερό. Ο χρήστης Jonathan DC τον φωτογράφισε για να μοιραστεί την ιστορία του στο Facebook.

« Το αφεντικό που ξεκουράζεται στην πόρτα » έτσι ονόμασε ο Τζόναθαν την εικόνα του «El güero» που κοιμάται. «Το υποκατάστημα στο Ιστορικό Κέντρο του Tampico, βάζει κάθε μέρα τα μικρά του πιάτα με νερό και φαγητό για αυτό το σκυλάκι, το οποίο ήδη ζει σε αυτό το υποκατάστημα και έχει γίνει εμβληματικό όταν το βλέπεις να ξεκουράζεται έξω στην είσοδο. » , είπε στη δημοσίευση .

Αυτή είναι μια χειρονομία που εκτιμούν ο ίδιος και άλλοι φιλόζωοι , καθώς σκέφτονται εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. « Τι ωραία που υπάρχουν εταιρείες που παίρνουν τόσο σοβαρά την ευαισθητοποίηση των ζώων » , είπε στο Facebook .

Το σκυλάκι έχει ήδη βρει το αγαπημένο του μέρος στον κόσμο και μια τεράστια οικογένεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό