Αδέσποτος Σκύλος Γαβγίζει Ασταμάτητα Στον Δρόμο Βρίσκει Προσωρινή Στέγη Και Φαγητό

Αδέσποτος Σκύλος Γαβγίζει Ασταμάτητα Στον Δρόμο Βρίσκει Προσωρινή Στέγη Και Φαγητό

Αδέσποτος Σκύλος: Δεν σταμάτησε να…φωνάζει για βοήθεια το ατύχο σκυλάκι της ιστορίας μας. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο με γαβγίσματα, με το να ουρλιάζει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου ώστε να βοηθηθεί. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν πως καλούσε τον κηδεμόνα του μέσω του ουρλιαχτού.

Σε αντίθεση με εμάς, που έχουμε δημιουργήσει κάθε είδους κοινωνικά σχήματα που κάνουν τη ζωή μας πιο περίπλοκη, τα ζώα γνωρίζουν πότε είναι ώρα να ζητήσουν βοήθεια.

Αυτό έδειξε ένα σκυλάκι που βιντεοσκοπήθηκε στην Praia Grande του Σάο Πάολο. Όσοι τον είδαν δεν μπορούσαν παρά να αισθανθούν την έκκλησή του για βοήθεια. Το σκυλάκι ήταν σκαρφαλωμένο σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα κομμάτι πεζοδρομίου υψωμένο πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Από εκείνο το σημείο, όπου μπορούσε τουλάχιστον να φτάσει στον λαιμό ενός ατόμου, το σκυλάκι προσπαθούσε στο να τραβήξει την προσοχή και στο αίτημά του για βοήθεια.

Ο τρόπος του να το κάνει ήταν να ουρλιάζει σαν να είχε πανσέληνο μπροστά του, μόνο που ήταν μεσημέρι.

Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα ζώο που ζητά βοήθεια. Το ίδιο πρέπει να είχαν αντιληφθεί όσοι αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν είχαν τους πόρους ή την ικανότητα να του προσφέρουν μόνιμη κατοικία, οι διασώστες του αποφάσισαν να τον πάρουν μαζί τους σε προσωρινή βάση.

Ήταν μια γυναίκα με το όνομα Silvia Ghedino που του άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της, καθώς και αφιερώθηκε στο έργο της εύρεσης του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Αν κρίνουμε από τον τρόπο που το σκυλάκι κοιτάζει έξω από το παράθυρο, σαν να λαχταρά κάποιον να επιστρέψει, φαίνεται ότι αυτό που του λείπει είναι ο ιδιοκτήτης του. Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να είχε χωρίσει μαζί του και το ουρλιαχτό να ήταν ένας τρόπος να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Νομίζω ότι έχει ιδιοκτήτη και χάθηκε, ή κάποιος άνοιξε την πόρτα και έφυγε, γιατί είναι στειρωμένος, δεν κάνει την ανάγκη του μέσα στο σπίτι, ζητάει να του ανοίξουν την πόρτα, τρώει κανονικό φαγητό , σούπερ ευγενικό, δεν του αρέσει να μένει μόνος, γαβγίζει και απλά κλαίει με πολύ λύπη»

Όλα δείχνουν ότι το σκυλάκι έχει κάποιον εκεί έξω που το αγαπά. Και αν ναι, προσπαθεί απεγνωσμένα να τον συναντήσει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό