Αδέσποτο Σκυλί Αρνείται Να Σωθεί Χωρίς Τον Καλύτερο Φίλο Της

Αδέσποτο Σκυλί Αρνείται Να Σωθεί Χωρίς Τον Καλύτερο Φίλο Της

Αδέσποτος Σκύλος: Μια πολύ γλυκιά ιστορία.. Ένα από αυτά τα αδέσποτα σκυλιά που προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους είναι η Έλσα. Αλλά παρόλο που η Έλσα δεν είχε σπίτι, δεν ήταν μόνη.

Η Έλσα βρισκόταν σε μια οδυνηρή κατάσταση σε όλο το σώμα της. Ήταν ευγενική και παιχνιδιάρικη, αλλά όταν της προσφέρθηκε βοήθεια, αρνήθηκε να πάει μόνη της.

Μία από τις πιο θλιβερές σκηνές που μπορείτε να δείτε είναι τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν πέσει θύματα ασθενειών ή καταστάσεων, λόγω των συνθηκών στις οποίες ζουν. Λόγω της έλλειψης κατάλληλης τροφής, λοιμώξεων ή ακόμη και πληγών που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν με τον κατάλληλο τρόπο, πολλά σκυλιά που ζουν στους δρόμους αρχίζουν να υποφέρουν από φυσικές καταστάσεις, οι οποίες επιδεινώνουν μόνο τις ήδη δύσκολες συνθήκες διαβίωσής τους.

Η Έλσα, ένα σκυλάκι που διασώθηκε από τους δρόμους της Ρουμανίας, ήταν ένα παράδειγμα αυτού. Ο φτωχός σκύλος υπέφερε από μια δερματική κατάσταση, η οποία όχι μόνο την έκανε να χάσει όλα το τρίχωμα της, αλλά την προκάλεσε επίσης πολύ πόνο.

Σαν να ήξερε ότι έρχονταν να την βοηθήσουν, η Έλσα ήταν ευγενική, παιχνιδιάρικη, ακόμη και με τους διασώστες.

Η ομάδα Ray Animal Rescue έλαβε ένα τηλεφώνημα από άτομα που είχαν συναντήσει τον σκύλο. Οι πληροφορίες ταιριάζουν με αυτό που βρήκαν: ένα φιλικό και παιχνιδιάρικο σκυλί, αλλά πάσχει από μια αρκετά σοβαρή δερματική ασθένεια. Η Έλσα επέτρεψε στον εαυτό της να βοηθηθεί, συνειδητοποιώντας αμέσως ότι εκείνοι οι άνθρωποι ήταν εκεί για να την βοηθήσουν.

Αλλά όταν επρόκειτο να την βάλουν σε ένα αυτοκίνητο για να την πάρουν για να λάβει κτηνιατρική βοήθεια, παρατήρησαν ότι η Έλσα αντιστέκεται.

Αυτό που δεν είχαν λάβει υπόψη ήταν ότι το μικρό κουτάβι της Μάλτας που ήταν δίπλα του ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας σύντροφος. Ήταν και οι δύο σύντροφοι ζωής, οπότε η Έλσα δεν πήγαινε πουθενά χωρίς αυτόν. Είπε και τελείωσε, άρχισε να αντιστέκεται στη λήψη βοήθειας όταν συνειδητοποίησε ότι η φίλη της δεν πρόκειται να πάει μαζί της.

Οι διασώστες έπρεπε να συμφωνήσουν στις επιθυμίες τους και να τους βάλουν και τους δύο στο όχημα.

Η Έλσα έλαβε μια σειρά αντιβιοτικών, καθώς και κρέμες για την ανακούφιση του πόνου στο δέρμα της. Λίγο καιρό αργότερα, η ομάδα των διασωστών την έδιναν σε όποιον ήθελε να υιοθετήσει ένα κατοικίδιο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό