Αδέσποτο Κουτάβι Κυνηγάει Ασθενοφόρο Και Οι Νοσηλευτές Το Υιοθετούν

Αδέσποτο Κουτάβι Κυνηγάει Ασθενοφόρο Και Οι Νοσηλευτές Το Υιοθετούν

Κουτάβι: Τα σκυλιά είναι γνωστό πως δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά έχουν τον τρόπο να επικοινωνούν για αυτό που θέλουν. Η σημερινή μας ιστορία αφορά την Sirena ένα αδέσποτο κουταβάκι από την Indiana των ΗΠΑ. Δείτε παρακάτω πως οι νοσηλευτές ενός ασθενοφόρου το υιοθέτησαν και έβαλαν στοπ στο μαρτύριο του νεαρού κουταβιού.

Δυστυχώς, δεν ανταποκρίνονται όλες οι οικογένειες εξίσου στα κατοικίδια ζώα που φροντίζουν. Αυτό συμβαίνει επίσης με τη Sirena, ένα κουτάβι που έμεινε άστεγο αφού εγκαταλείφθηκε στους δρόμους του Evansville, Indiana (ΗΠΑ).

Η ιστορία της Sirena

Πριν από μερικές εβδομάδες, απροσδόκητα, η Sirena άρχισε να τρέχει απελπισμένα πίσω από ασθενοφόρο. Το φτωχό κουτάβι έτρεξε ακούραστα μετά το όχημα για λίγα λεπτά, σαν να ήξερε ότι υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι εκεί για να της δώσουν μια ευκαιρία.

Προσπάθησε να παρακινήσει τους νοσοκόμους από το ασθενοφόρο της American Medical Response να σταματήσουν και να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά για να καταλάβουν τι συνέβαινε.

Η ομάδα μόλις πήρε κλήση έκτακτης ανάγκης όταν παρατήρησε το σκυλί να πλησιάζει το ασθενοφόρο. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης, οι γιατροί αποφάσισαν να την πάρουν μαζί τους. Την επόμενη μέρα, προσπάθησαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του και έψαξαν πληροφορίες για αυτόν καλώντας την κοινότητα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Γοργόνα δεν είχε μικροτσίπ και μετά από αρκετές ημέρες στις οποίες κανείς δεν ήρθε να το διεκδικήσει, ήταν σαφές σε όλους ότι η χειρονομία τους είχε σώσει μια ζωή.

Ο Lee Turpin, διευθυντής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της πόλης, είπε ότι καθώς περνούσαν οι μέρες. Το κουτάβι ήρθε για να κερδίσει τις καρδιές όλων στην ομάδα του παραϊατρικού. Όλοι την ερωτεύτηκαν και ένας από τους υπαλλήλους μας ανέλαβε την ευθύνη για τη φροντίδα της”, είπε ο Λι.

Τελικά, δύο εβδομάδες αργότερα, η Sirena υιοθετήθηκε από έναν από τους νοσοκόμους που της είχαν προσφέρει βοήθεια. Ταυτόχρονα, το κουτάβι έγινε πλήρες μέλος αυτής της ομάδας ηρώων υγείας, όλοι την αγκαλιάζουν και την έβαλαν στην καρδιά τους και της δίνουν ο καθένας από ένα κομμάτι αγάπης.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό