Αδέσποτα σκυλιά βρήκαν καταφύγιο από τη βροχή κάτω από μια γιγάντια φάτνη. Κρύωναν

Οι άνθρωποι που περπατούσαν στους δρόμους του Teteles, στο Μεξικό, είδαν τη θλιβερή σκηνή δύο εγκαταλελειμμένων σκύλων που χρειάζονταν στέγη για να μην βραχούν στη βροχή.

Στην κλασική σκηνή της γέννησης των Χριστουγέννων , οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν τις φιγούρες της Μαρίας και του Ιωσήφ με τον νεογέννητο Ιησού, συνοδευόμενες από ζώα όπως αρνιά, αγελάδες και γαϊδούρια. Σε μια φάτνη στους δρόμους του Μεξικού, προστέθηκαν και σκυλιά, αλλά από σάρκα και οστά, και για έναν θλιβερό λόγο.

Οι περαστικοί από το Tételes, μια μικρή πόλη στο Μεξικό, έμειναν έκπληκτοι όταν περπατούσαν στους δρόμους κάνοντας τα τελευταία τους Χριστουγεννιάτικα ψώνια και συνειδητοποίησαν ότι η φάτνη που έφτιαξε ο δήμος είχε δύο σκυλιά.

Η γιγάντια φάτνη προοριζόταν να στολίσει τους δρόμους της πόλης για να επιδείξει το τυπικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα της εποχής. Όμως, άθελά του, το σπιτάκι έγινε καταφύγιο εγκαταλελειμμένων ζώων.

Το βόρειο ημισφαίριο διανύει αυτήν τη στιγμή τη χειμερινή περίοδο, έτσι οι θερμοκρασίες στο Μεξικό έχουν πέσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ένα αδέσποτο σκυλί , δυστυχώς έπρεπε να βρει καταφύγιο από το κρύο και τη βροχή . Ο σκύλος δεν βρήκε καλύτερη εναλλακτική από το να προστατευτεί κάτω από τη στέγη της δημοτικής φάτνης. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ένα δεύτερο σκυλάκι να του κάνει συντροφιά, μιμούμενο τη δράση για να μην βραχεί.

Η θλιβερή σκηνή καταγράφηκε από έναν από τους περαστικούς και αργότερα δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα TikTok. Το βίντεο λύπησε τους χρήστες του Διαδικτύου.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο μέρος έσκαψαν στην πλευρά της φάτνης για να δημιουργήσουν ένα είδος σπηλιάς και έτσι να μπορέσει να λειτουργήσει ως «καταφύγιο» για τα εγκαταλειμμένα σκυλάκια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τα σκυλιά διασώθηκαν από κάποια οντότητα προστασίας των ζώων ή αν συνεχίζουν να ζουν στο δρόμο κάτω από τη φάτνη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό