Αδέρφια Σκυλιά Γεννιούνται Χωρίς Τα Δύο Μπροστινά Πόδια Και Κανείς Δεν Ήθελε

Αδέρφια Σκυλιά Γεννιούνται Χωρίς Τα Δύο Μπροστινά Πόδια Και Κανείς Δεν Ήθελε

Τα αδερφάκια τσιουάουα γεννήθηκαν λόγω προβλήματος στην εγκυμοσύνη χωρίς τα δυο τους μπροστινά πόδια. Κανείς δεν ήθελε να τα υιοθετήσει, ο κτηνοτρόφος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη διαβίωση τους και τα παρέδωσε σε καταφύγιο.

Στο καταφύγιο πέρασαν μήνες και μήνες περιμένοντας να υιοθετηθούν. Ήταν αρκετές ημέρες προς υιοθεσία αλλά κανείς δεν τους ήθελε μόνο και μόνο επειδή τους έλειπαν τα πόδια τους.

Μια μέρα η Therese Viu είδε μια ανάρτηση που μιλούσε για αυτά τα αδερφάκια και ένιωσε εντελώς ερωτευμένη μαζί τους. Η Vu και ο σύζυγός της είχαν δύο σκύλους στο παρελθόν, αλλά η νεφρική νόσος τα πήρε και τα δύο σε νεαρή ηλικία.

Αυτό το ζευγάρι πίστευε ότι δεν θα αγαπούσε ποτέ άλλο ζώο σαν κι αυτούς, αλλά όταν είδαν αυτά τα αδέρφια άλλαξαν αμέσως γνώμη.

Έτσι, πήγαν στο καταφύγιο για να υιοθετήσουν τους Kanga και Roo και αφού ετοίμασαν και έμαθαν για τη φροντίδα των κουταβιών με ειδικές ανάγκες, τα πήραν στο σπίτι τους.

Τους δίνουν όλες τις ανέσεις, έφτιαξαν το πάτωμα του σπιτιού και έκαναν διάφορες ρυθμίσεις για να ζήσουν χωρίς πρόβλημα. Επικοινώνησαν με έναν φίλο που κατασκευάζει προσθετικά για ανθρώπους, ο οποίος τους έδωσε την ιδέα να φροντίσουν τα πόδια του Kanga και του Roo με αυτά τα ειδικά γιλέκα (που τα κάνουν να φαίνονται εξαιρετικά χαριτωμένα) και επίσης να κυκλοφορούν σε αυτά τα χαριτωμένα αναπηρικά καροτσάκια.

Τώρα αυτό το ζευγάρι δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή τους χωρίς αυτά τα αδέρφια και είναι ευγνώμονες που πέρασαν το δρόμο τους, αλλά καλούν επίσης τους ανθρώπους να υιοθετήσουν τα σκυλιά χωρίς καμία διάκριση, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα σκυλάκια άργησαν να βρουν ένα σπίτι..

Συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό