Αδέρφια Γορίλες Επανενώνονται Ξανά Μετά Από 3 Χρόνια Και Συγκινούν Το Διαδίκτυο!

Αδέρφια Γορίλες Επανενώνονται Ξανά Μετά Από 3 Χρόνια Και Συγκινούν Το Διαδίκτυο!

Επανασύνδεση: Η επανασύνδεση με κάποιο μέλος της οικογένειας σου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα. Καθώς και τα ζώα αναπτύσσουν σχέσεις στοργής με τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Ζώντας σε διαφορετικούς ζωολογικούς κήπους, οι γορίλες Kesho και Alf χωρίστηκαν για 3 χρόνια. Τα δύο αδέρφια γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου και έχουν τέσσερα χρόνια διαφορά. Ο Kesho, που έχει ασημί ράχη, είναι ο μεγαλύτερος και μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου για αναπαραγωγή. Στον Kesho όμως έλειπε ο μικρός του αδερφός Alf.

Χρόνια αργότερα, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, στο πάρκο σαφάρι Longleat στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά οι εργαζόμενοι ανησυχούσαν πως τα αδέρφια δεν θα αναγνώριζαν ο ένας τον άλλον και θα υπήρχε πρόβλημα. Όμως όλοι ανακουφίστηκαν όταν είδαν πόσο ισχυροί είναι οι αδερφικοί δεσμοί, ακόμα και στους γορίλες.

Οι άνθρωποι μοιράζονται με τους γορίλες 97% γενετικό υλικό DNA. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι έξυπνοι και κοινωνικοί. Και κρίνοντας από το βίντεο, η σχέση του Kesho του Alf ξεπερνάει ακόμα και ανθρώπινες σχέσεις φιλίας και συγγένειας. Ο Kesho και ο Alf ζουν τώρα μαζί με τον τρίτο αδερφό τους, τον Evindi, που είναι ο νεότερος.

Δυστυχώς όμως οι Δυτικοί γορίλες εμπίμπτουν πλέον στην κατηγορία του είδους προς εξαφάνιση. Το σχέδιο του πάρκου Longleat είναι να κρατήσει τα τρία αδέρφια γορίλες μέχρι τις τελευταίες τους μέρες, προσφέροντάς τους ποιοτική ζωή. Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο με την επανασύνδεση του Kesho και του Alf μετά από χρόνια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό