7 λόγοι που το ζωάκι σας είναι ο δικός σας Βαλεντίνος

κόμα και αν είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο, ακόμα και αν έχετε μια καλή σχέση και περνάτε τέλεια, η αλήθεια είναι μία. Ότι όλοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά είναι ο Βαλεντίνος της ζωής σας. Ποιος είναι αυτός που για τίποτα στον κόσμο δεν πρόκειται να σας απαρνηθεί και να σας προδώσει. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το αγαπημένο σας κατοικίδιο, που χωρίς αυτό το σπίτι σας θα ήταν άδειο.

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και εμείς σας θυμίζουμε τους 7 λόγους που ο τετράποδος μαλλιαρός φίλος σας είναι ο δικός σας Βαλεντίνος.

1. Δεν τσακώνεστε ποτέ μαζί του

Δεν σας φέρνει ποτέ αντίρρηση. Σας ακούει με τις ώρες να γκρινιάζετε και δε διαφωνεί ποτέ (πώς θα μπορούσε άλλωστε;)

2. Δεν τον νοιάζει ό,τι και αν κάνετε, αρκεί να είστε δίπλα του

Του αρκεί μόνο η παρουσία σας. Η ζεστασιά σας και το χάδι σας. Και ας είστε με τις ώρες κολλημένοι στο facebook. Και ας βλέπετε μελό ταινίες στην τηλεόραση που τις έχετε δει 100 φορές. Εσείς μόνο, ε, και λίγο φαγητό, είναι τα πάντα για εκείνο.

3. Δε θυμώνει αν αλλάξετε τα σχέδιά σας

Βαρεθήκατε και θέλετε να μείνετε μέσα; Δεν σας αρέσει η σειρά που βλέπετε στην τηλεόραση και βάζετε κάτι άλλο; Ξεχαστήκατε στον υπολογιστή και πέρασε η ώρα της βόλτας; Κανένα πρόβλημα. Συμφωνεί και αυτό μαζί σας. Σιγά μην τα χαλάσουμε για αυτό.

4. Σας δίνει τις καλύτερες αγκαλιές

Μπορεί οι φίλοι σας να σας δίνουν ζεστές αγκαλιές όταν σας βλέπουν, όμως σαν του σκυλάκου ή του γατούλη σας δεν είναι. Αυτός θα μπορούσε να ξεχαστεί μέσα στην αγκαλιά σας όλη μέρα, κάθε μέρα.

5. Πιστεύει ότι είστε οι καλύτεροι σε ό,τι και αν κάνετε

Ποτέ δεν θα σας ασκήσει κριτική για τίποτα. Ποτέ δεν θα σας πληγώσει σε κάτι. Ποτέ δεν θα κατεβάσει τα μούτρα με κάτι.  Η φωνή σας είναι η καλύτερη για αυτό, η εμφάνισή σας η καλύτερη, το φαγητό σας το καλύτερο.

6. Είναι πιο συμπαθητικός και πιο όμορφος από όλους

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο ομορφότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με τα δυο μεγάλα, στρογγυλά, γεμάτα αγάπη, μάτια του σκυλάκου σας. Που σας κοιτάνε και βλέπετε μέσα τους όλον τον κόσμο.

7. Σας αγαπάει χωρίς όρια και χωρίς να περιμένει τίποτα

Αυτή είναι η πραγματική έννοια της αγάπης. Το κατοικίδιό σας σας αγαπάει ακόμα και αν κάνετε όλα τα λάθη του κόσμου. Θα είναι εκεί χωρίς ποτέ να σας κρίνει και χωρίς ποτέ να σας τα θυμίσει. Ένα πράγμα θέλει από εσάς. Να το αγαπάτε.

Αναδημοσίευση pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό