5χρονο αγόρι διοργάνωσε κλήρωση για να ταΐσει αδέσποτα σκυλιά. Σε ευχαριστούν με αγκαλιές

Ο Bautista, είναι ο μικρός Αργεντινός που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου για την ευγενική του χειρονομία.

Χάρη στην έκθεση της υπόθεσης, το παιδί έχει λάβει πολλές δωρεές για να συνεχίσει το έργο του.

Τα παιδιά μπορεί να είναι τα πιο ευγενή, ευαίσθητα και με τεράστια καρδιά όντα. Αυτοί, με την αθωότητα που τους χαρακτηρίζει, συχνά δείχνουν τη βαθιά αγάπη που νιώθουν για τους άλλους και ότι θα έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν .

Χωρίς αμφιβολία, τα σκυλάκια είναι ένα από τα πιο ευγενή και συμπονετικά πλάσματα με τους ανθρώπους, αλλά δυστυχώς, δεν έχουν πάντα την ίδια μεταχείριση. Εκατομμύρια ζουν σε συνθήκες δρόμου όπου συχνά τους κακομεταχειρίζονται, πρέπει να υπομείνουν την πείνα και να αντέξουν το ζέστη και το κρύο.

Ευτυχώς, υπάρχουν επίσης ανεξάρτητες οργανώσεις και άνθρωποι που νοιάζονται για την ευημερία των τετράποδων και αναζητούν πόρους και συνεργασίες από τρίτους, για να κάνουν την εμπειρία αυτών των ζώων στο δρόμο λιγότερο ελικοειδή.

Αυτή είναι η περίπτωση του Bautista, ενός μικρού μόλις πέντε ετών που έχει κερδίσει τις καρδιές των χρηστών του Διαδικτύου αφού διέρρευσε την υπέροχη πράξη του. Το αγόρι διοργάνωσε μια κλήρωση για να μαζέψει αρκετά χρήματα για να αγοράσει φαγητό για τα σκυλιά του δρόμου.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο συγκινητική όταν μαθεύτηκε ότι ο μικρός είχε βάλει τα δικά του σχολικά είδη ως επιβράβευση του νικητή. Στην κλήρωση συμμετείχαν συγγενείς, φίλοι και στενότεροι γείτονές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αγνοήσουν την ευγενή υπόθεση του παιδιού.

Ο Bautista μπόρεσε να αγοράσει δύο συσκευασίες ξηράς τροφής και άρχισε να τις μοιράζει στα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής του: “Κάνω ό,τι μπορώ. Τα ταΐζω πάντα όταν έρχονται για να μην πεινάνε. Νιώθουν πολύ μόνοι, αν δεν είχα σκυλιά θα τα υιοθετούσα, αλλά έχω τέσσερα σκυλιά και τρεις γάτες στο σπίτι », είπε το αγοράκι.

Αναμφίβολα, αυτό δείχνει την καλή καρδιά και την ενσυναίσθηση που μπόρεσε να αναπτύξει ο Bautista ακόμη και σε νεαρή ηλικία , αφού ξεκαθάρισε επίσης ότι με την πράξη του δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα, εκτός από το να βλέπει καλά τα σκυλιά και ότι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο.

Τέλος, και χάρη στην εξάπλωση της υπόθεσης, ο Bautista κατάφερε να κάνει περισσότερους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στον σκοπό του και τώρα έχει λάβει διαφορετικές δωρεές για να συνεχίσει την πρωτοβουλία του να ταΐσει σκυλιά που δεν έχουν σπίτι.

Αυτό έχει επίσης ξυπνήσει την ενσυναίσθηση και την υπερηφάνεια της οικογένειας του μικρού αγοριού. Η Άντζελα, η μητέρα του, είπε ότι είναι «έκπληκτη και περήφανη για τον γιο της». Εν τω μεταξύ, οι γείτονες έχουν επίσης δείξει θαυμασμό για τον Bautista και την προσπάθειά του .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό