5 Κουταβάκια ετοιμάζονται να κολυμπήσουν στην πισίνα. Μην πάρετε τα μάτια σας από το τέρμα αριστερά!

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε σε ένα μόνο από αυτά τα σκυλιά, αφού είναι όλα αξιολάτρευτα, φυσικά. Αλλά θα θελήσετε να κρατήσετε το βλέμμα σας σε ένα: ο μικρός τύπος στα αριστερά.

Αυτά τα ξεκαρδιστικά μικρά κουτάβια είναι όλα ευθυγραμμισμένα για μια κούρσα στο νερό. Πολλή διασκέδαση σε αυτόν τον μικρό ανταγωνισμό. Αλλά εκείνο το κουταβάκι που βρίσκεται στα αριστερά μας κέρδισε. Είναι τόσο έτοιμος!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο μέχρι τη στιγμή του ζουμ.

Το είδατε; Είναι έτοιμος πριν μπει το νερό! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το κάνουν αυτό τα σκυλιά;

Λοιπόν, σύμφωνα με το The Daily Puppy, θα μπορούσε να είναι για διάφορους λόγους. Θα μπορούσε να πανικοβληθεί, αν πραγματικά δεν του αρέσει το νερό. Θα μπορούσε να είναι αντανακλαστικό, σαν να ετοιμάζεται να φτάσει στο νερό. Θα μπορούσε ακόμη να θέλει να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων γύρω του.

Φαίνεται ότι ο μικρός έχει γεννηθεί για το νερό, αλλά προσοχή γιατί δεν είναι όλα τα σκυλιά για το νερό. Και ακόμα κι αν μπουν σε αυτό, θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά, γιατί μπορεί πραγματικά να πνιγούν. Αυτός ο τύπος μοιάζει όμως με τον νικητή!

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ήδη το βίντεο, φροντίστε να το δείτε και να παρακολουθήσετε αυτό το αξιολάτρευτο κουτάβι να κολυμπάει για τη νίκη.

Credit: Ppawpulous

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό