3 τυφλά γατάκια: Κανείς δεν ήθελε να τα υιοθετήσει αλλά μια γυναίκα αποφάσισε να τα βοηθήσει

Τρία τυφλά γατάκια παραιτήθηκαν για να μείνουν χωρίς την αγάπη και την προστασία μιας οικογένειας μέχρι να αλλάξει η μοίρα τους.

Τα αιλουροειδή έχουν κάτι κοινό: είναι τυφλά και έχουν αναπτύξει τόσο ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους που δεν θα μπορούσαν να χωριστούν.

Από τότε που βρέθηκαν σε αποθήκη του Ντουμπάι, σε άθλιες συνθήκες, αποδεικνύουν μαζί ότι η αγάπη τους δεν έχει όρια. Αντιμέτωποι με τις σκληρές καταστάσεις που έπρεπε να υπομείνουν, προσφέρουν ο ένας στον άλλον ηρεμία και στοργή για να τα καταφέρουν.

Το πιο θλιβερό σε αυτό είναι ότι έχασαν την όρασή τους επειδή δεν έλαβαν έγκαιρα τη θεραπεία που χρειάζονταν για τα μάτια τους … Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καρδιές.

Ευτυχώς διασώθηκαν, αλλά το ταξίδι τους δεν τελείωσε εκεί. Ο Μπλου, το μόνο αρσενικό, τοποθετήθηκε σε αναδοχή οικογένεια και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση του χωρισμού από τις αγαπημένες του αδελφές , ονόματι Λιβάδι και Μικρή Ιτιά.

Δεν άντεχε να αισθάνεται την απουσία της οικογένειάς του, τους χρειαζόταν για να είναι μαζί και ευτυχώς επανενώθηκαν.

Τα 3 γατάκια είναι αχώριστα

Γρήγορα ο Μπλου επανενώθηκε με τις αδερφές του και πάλι ήταν ήρεμος … Η παρουσία τους τον έφερε πίσω στην ευτυχία.

Όποιος τα έβρισκε δεν μπορούσε να τα έχει και τα τρία μόνιμα, οπότε τα έβαλε για υιοθεσία και ήταν τότε που έφτασε η Μάγκνο, η σημερινή μητέρα των τριών γατιών.

Η Magno συγκινήθηκε πολύ όταν έμαθε για αυτά τα τρία γατάκια , δεν μπόρεσε να τα χωρίσει και τα πήρε και τα τρία χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές.

Ήταν υπέροχα νέα, ότι ήρθε κάποιος που ήταν πρόθυμος να πάρει τα τρία γατάκια μαζί. Αν χώριζαν, η ευτυχία τους θα θυσιαζόταν.

Όταν τους πήγε σπίτι τα μάτια τους ήταν σε τρομερή κατάσταση: είχαν φλεγμονή και ήταν σοβαρά μολυσμένα.

Χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση για να τους τα αφαιρέσουν οριστικά και η Μάγκνο φρόντισε να λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονταν για να είναι καλά.

Τους πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο Meadow ήταν λίγο αντικοινωνικό στην αρχή. Ο Μπλε, ο μεγαλύτερος, ήταν ο πιο περίεργος.

Και η αξιολάτρευτη Μικρή Ιτιά είναι η πριγκίπισσα του σπιτιού, ήταν η πιο γενναία μετά το χειρουργείο και έκλαιγε πολύ όταν δεν ένιωθε την παρουσία κάποιου τριγύρω .ω

Ωστόσο, τα τρία γατάκια έμαθαν να ζουν καλά στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες αισθήσεις τους για να τους καθοδηγήσουν. Η Magno εντυπωσιάζεται όλο και περισσότερο με την ευφυΐα αυτών των μικρών.

Η Μπλου έχει πολύ έντονες αισθήσεις και είναι πολύ κοντά στο Λιβάδι, ενώ η Γουίλοου προτιμά την ανθρώπινη επαφή και ακολουθεί την Μάγκνο στο σπίτι καθώς ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά.

Τρίβει το κεφάλι του πάνω της για να της πει αντίο. Επιπλέον, του αρέσει επίσης να κοιμάται στο κρεβάτι της. Τα τρία γατάκια είναι 19 μηνών και φαίνεται να τους αρέσει πολύ η κοινή τους ζωή σε εκείνο το διαμέρισμα, ως μεγάλη οικογένεια.

Είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα ζώα, όπως στην περίπτωση αυτών των τριών αγοριών που είναι ακόμη πιο εξωφρενικό.

Το άτομο που μπόρεσε να τα αφήσει στη μοίρα του είχε επίγνωση ότι δεν μπορούσε να τα βγάλουν πέρα . Κανένα ζώο δεν αξίζει να τύχει τέτοιας άδικης μεταχείρισης, είναι ευάλωτα όντα που χρειάζονται προστασία και προσοχή.

Η αδυναμία τους να δουν καθιστά απαραίτητη την ανθρώπινη παρέμβαση υπέρ της ζωής τους. Ευτυχώς υπάρχουν ηρωίδες όπως η Magno που είναι πρόθυμες να φροντίσουν και να δώσουν μια οικογένεια στα ανυπεράσπιστα όντα που έχουν ζήσει μια τόσο δύσκολη ζωή.

Στη σελίδα τους στο Facebook Three Blind Cats μοιράζονται εικόνες και βίντεο από τις περιπέτειές τους, σαγηνεύοντας χιλιάδες ανθρώπους που έχουν γίνει θαυμαστές των τριών γατών.

Είμαστε χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι τα τρία γατάκια βρήκαν το καλύτερο σπίτι αφού ξεπέρασαν ένα τόσο θλιβερό παρελθόν. Μαζί θα συνεχίσουν να είναι μια μεγάλη ομάδα και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό