3 Σκυλιά Θρηνούν Μετά Τον Θάνατο Του Κηδεμόνα Τους Έξω Από Το Σπίτι Για 18 Μήνες

3 Σκυλιά Θρηνούν Μετά Τον Θάνατο Του Κηδεμόνα Τους Έξω Από Το Σπίτι Για 18 Μήνες

Τρία σκυλάκια πρώτα έμειναν ορφανά από κηδεμόνα και έπειτα αδέσποτα καθώς έχασαν και το σπίτι τους. Αντί να υπάρχει μέριμνα ώστε να οδηγηθούνσε ένα καταφύγιο, πετάχτηκαν στον δρόμο λες και ήταν σκουπίδια..

Τα σκυλιά δεν είχαν ιδέα πώς να φροντίσουν μόνοι τους συνέχισαν να κρύβονται γύρω από το σπίτι για 18 μήνες ελπίζοντας να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης τους.

Όταν η ομάδα διάσωσης “Hope For Paws” άκουσε για τα δεινά του αυτά τα σκυλιά, συμφώνησαν αμέσως να βοηθήσουν. Όταν έφτασαν στη γειτονιά, η καρδιά τους ράγισε βλέποντας τα κάποτε χαϊδεμένα σκυλιά να ζουν σαν φτωχοί στους δρόμους.

Ο Φρεντ κρυβόταν γύρω από το παλιό του σπίτι απελπισμένος. Δεν ήθελε να φύγει από το μέρος και έτσι έδωσε μάχη με τους διασώστες. Ο καημένος τελικά ενέδωσε όταν είδε ότι οι διασώστες ήταν εκεί για να τον σώσουν. Μετά από πολύ αγώνα σώθηκαν και αυτοί! Το τρίο μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, όπου ένιωσαν την άνεση ενός καναπέ για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα χρόνο.

Τα έχουν όλα έχει τεθεί υπό ανάδοχη φροντίδα τώρα. Κρατούνται σφιχτά ο ένας τον άλλον με δάκρυα στα μάτια καθώς αρχίζουν να ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή για άλλη μια φορά. Τώρα ψάχνουν τα παντοτινά τους σπίτια. Διαδώστε τα και βοηθήστε τα να υιοθετηθούν.

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς σώθηκαν τα σκυλιά από την άθλια ζωή τους στους δρόμους μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη τους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό