2 σκυλιά ήρωες τρέχουν και αναζητούν βοήθεια όταν η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο

Ενώ τα σκυλιά είναι γνωστά για την πίστη και την αγάπη τους για τους ιδιοκτήτες τους, τα δύο Labradors της Maureen Hatcher πήγαν πάνω και πέρα ​​όταν είχε πάθει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Χωρίς να χάσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο, τα δύο σκυλιά έτρεξαν στο γειτονικό σπίτι. Αυτά τα δύο σκυλιά είναι οι πραγματικοί ήρωες της ημέρας.

Η Maureen Hatch βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση. Ήταν στο σπίτι μόνη της με τα δύο σκυλιά της όταν έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Κατέρρευσε στο πάτωμα και δεν μπορούσε να κινηθεί. Ευτυχώς, τα δύο σκυλιά της ήταν εκεί. Τους είπε: «Η μαμά χρειάζεται βοήθεια. Έχω πρόβλημα εδώ, δεν μπορώ να κινηθώ. ”

Τα δύο σκυλιά της σύντομα πήραν δράση, ανοίγοντας κάπως την μπροστινή πόρτα και τρέχοντας προς το γειτονικό σπίτι. Η γειτόνισσα, Alexandra Naspolini, βρήκε τη Maureen αναίσθητη. Κάλεσε το 911 και σύντομα έφτασε η βοήθεια. Τα σκυλιά, με την ονομασία Bella και Sadie τώρα χαιρετίζονται ως ήρωες.

Πιάστηκαν στην κάμερα

Όλο το περιστατικό πιάστηκε στην κάμερα. Το βίντεο δείχνει τα σκυλιά να τρέχουν έξω από το σπίτι και γύρω από τη γωνία. Και ενώ η πόρτα κλειδώνει αυτόματα, για κάποιο λόγο δεν την είχε κλείσει εκείνη τη μέρα, γεγονός που εμπόδισε την πόρτα να κλειδώσει. Αυτό επέτρεψε στα σκυλιά να χειριστούν τη λαβή και να μπορέσουν να βγουν έξω.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε, τα δύο σκυλιά ακούγονται να γαβγίζουν καθώς τρέχουν έξω από το σπίτι. Σύντομα, ο γείτονας εμφανίζεται στην κάμερα, μπαίνοντας στο σπίτι. Ο γείτονας βρήκε την Μαουρέν στο κρεβάτι.

Είχε μερικά από τα κλασικά συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, όπως αδυναμία στη μία πλευρά του σώματός της, σύγχυση και δυσκολία στην ομιλία. Οι ιατροί έφτασαν στο-σημείο και κατάφεραν να οδηγήσουν τη Μαουρέν στο νοσοκομείο όπου έλαβε κάποια απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Η σοβαρότητα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου

Τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι σοβαρές καταστάσεις, σταματούν την ροή αίματος στον εγκέφαλο, σκοτώνουν κύτταρα και προκαλούν μόνιμο εγκεφαλικό τραυματισμό. Η επαναφορά της ροής του αίματος είναι ένα σημαντικό βήμα για τη θεραπεία ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Ευτυχώς, για την Maureen, ο νευρολόγος στο Baptist Medical Center στο Jacksonville της Φλόριντα, από όπου είναι η Maureen, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια διαδικασία διάσωσης που το καθιστά αυτό δυνατό.
Ευτυχισμένο τέλος

Ένας θρόμβος αίματος είχε διακόψει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλό της. Η γρήγορη ανταπόκριση των κατοικίδιων ζώων της, του γείτονα και των ιατρών της, σήμαινε ότι η Μαουρέν δεν υπέστη διαρκή επίδραση από το εγκεφαλικό επεισόδιο. Σε μόλις τρεις μέρες η Μαουρέν επέστρεψε στο σπίτι με τους δύο ήρωές της, τη Μπέλλε και τη Σάντι.

Και ενώ η Maureen ζει με τον 21χρονο εγγονό της, δεν ήταν στο σπίτι όταν είχε πάθει το εγκεφαλικό . Τυχερή γι’ αυτήν, η Μπέλλε και η Σάντι ήταν εκεί για να την σώσουν. Μπορείτε να δείτε το βίντεο των δύο σκύλων που τρέχουν στη διάσωση παρακάτω.

Εκείνη και ολόκληρη η γειτονιά της ξέρει ότι οι ενέργειες του πιστού ζευγαριού της Labrador Retrievers βοήθησαν να σώσουν τη ζωή της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα σκυλιά δεν είναι μόνο ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά και ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας σε περιόδους ιατρικής έκτακτης ανάγκης.

Το βίντεο του περιστατικού

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό