13 Υπέροχες Πράξεις Καλοσύνης και Ανιδιοτέλειας που θα σας Κάνουν να ανακτήσετε την Πίστη σας στους Ανθρώπους!

Εκατοντάδες πόλεις, αυτοκινητόδρομοι υψηλών ταχυτήτων και εκατομμύρια αυτοκίνητα ολοένα και περισσότερο ωθούν προς τα πίσω τη φύση και την καταστρέφουν. Κάπου ανάμεσα όμως τρυπώνει η καλοσύνη και έχει μια μοναδική ικανότητα, να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μοιραστούμε μαζί σας μερικά σύγχρονα εφευρετικά παραδείγματα, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τα ζώα.

Γέφυρα για τα ζώα του δάσους, Καναδάς

Αυτή η αερογέφυρα πάνω από ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο κατασκευάστηκε για την προστασία των άγριων ζώων που κινούνται κατά μήκος του δρόμου στο εθνικό πάρκο “Banff” .

Ποτίστρες για κολίμπρι, Τζόρτζια, ΗΠΑ

Οι ποτίστρες για τα κολιμπρί έχουν κατασκευαστεί ειδικά σε κόκκινο χρώμα, καθώς αυτό προσελκύει τα πουλιά στο νέκταρ. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουν νερό στα μικρά πουλιά στην Κόστα Ρίκα, στην πολιτεία της Τζόρτζια και σε άλλες περιοχές.

Σήραγγα για τις χελώνες, Νησί Honshu, Ιαπωνία

Μια ειδική σήραγγα έχει κατασκευαστεί από τη σιδηροδρομική εταιρεία από την Ιαπωνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων ειδικά για τις χελώνες για να τις προστατεύσει από τις ρόδες των τρένων.

Σπιτάκια για πουλιά στα πάρκα του Λονδίνου

Στο Λονδίνο συνδυάζουν καλλιτεχνικό και περιβαλλοντικό έργο, φτιάχνοντας ασυνήθιστα σπιτάκια για πουλιά.

Σήραγγα κάτω από αυτοκινητόδρομο για τα ζώα, Φινλανδία

Χάρη σε αυτή τη σήραγγα, άγρια ζώα μπορούν να περάσουν με ασφάλεια κάτω από αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.

Αυτόματο μηχάνημα που ανακυκλώνει και βγάζει τροφή σε αδέσποτα ζώα

Η τούρκικη εταιρεία Pugedon με μεγάλη επιτυχία συνδυάζει την ανακύκλωση υλικών και την φιλοζωΐα, καθώς ρίχνοντας ένα πλαστικό μπουκάλι, βγάζει 20 γραμμάρια τροφής.

«Αεροδρόμιο για πουλιά», Λιθουανία

«Το αεροδρόμιο για πουλιά» —είναι μέρος του project TinyRoadSign, υπενθυμίζει στους πολίτες ότι δεν είναι οι μοναδικοί κάτοικοι μιας πόλης.

Γέφυρα για την μετανάστευση καβουριών στην Αυστραλία

Μία από τις κατασκευές που έχουν φτιαχτεί για να στηρίξει τη μοναδική μετανάστευση εκατομμυρίων κόκκινων καβουριών στο νησί των Χριστουγέννων.

Διάβαση για σκαντζόχοιρους, Λιθουανία

Ως μέρος ενός περιβαλλοντικού έργου στη Λιθουανία, έφτιαξαν διαβάσεις και προειδοποιητικές πινακίδες ειδικά για σκαντζόχοιρους.

Πισίνα για ελέφαντες στο πάρκο σαφάρι, Ιαπωνία

Η πισίνα μήκους 65 μέτρων έχει κατασκευαστεί ειδικά για ελέφαντες στους πρόποδες του Φούτζι.

«Ράντζο για γάτες», ΗΠΑ

Στο Ράντζο Caboodle, που κατασκευάστηκε το 2003 και σε συνολική έκταση 40 εκταρίων, υπάρχει μια μικρογραφία μιας πόλης, με αίθουσες, εργοστάσια και τα σπίτια και φιλοξενεί 500 ευτυχισμένες γάτες.

Ειδική διαγράμμιση για πάπιες, Μεγάλη Βρετανία

Το ίδρυμα Canal & River Trust, που φροντίζει τα κανάλια της Αγγλίας και της Ουαλίας, έχει δημιουργήσει ειδικά μονοπάτια για πάπιες κατά μήκος των λιμνών. Οι λευκές διαχωριστικές γραμμές και το σύμβολο της πάπιας υπενθυμίζει στους κατοίκους τη φροντίδα ως προς τη φύση.

«Πάρκινγκ» για σκυλιά

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ της Γερμανίας, οι τετράποδοι φίλοι μπορούν να περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους ιδιοκτήτες τους όση ώρα ψωνίζουν, χωρίς να περιμένουν στο αυτοκίνητο.

Credit: adme.ru

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό