10Χρονο Αγόρι Χρησιμοποιεί Μια Πλαστική Μπανιέρα Και Σώζει Σκύλους, Παπαγάλους Και Ένα Κόκορα Από Πλημμύρα

10Χρονο Αγόρι Χρησιμοποιεί Μια Πλαστική Μπανιέρα Και Σώζει Σκύλους, Παπαγάλους Και Ένα Κόκορα Από Πλημμύρα

«Δεν ήθελα να πνιγεί κανένας τους» – Ο μικρός Jostyn Dilan έγινε ο ήρωας της ημέρας όταν αποφάσισε μια πλαστική μπανιέρα να την χρησιμοποιήσει ως κανό και να σώσει τη ζωή ζώων που κινδύνευαν μετά τον τυφώνα Willa που έπληξε το Μεξικό.

Δεν χρειάζεται να είσαι ενήλικας για να κάνεις μεγάλες πράξεις για τους άλλους. Απλά πρέπει να έχεις καλή καρδιά και την επιθυμία να θέλεις να βγάλεις από τη δυστυχία τα όντα που τη χρειάζονται περισσότερο. Αν πρόκειται για θάρρος, αυτή η χειρονομία είναι μία από αυτές.

Ένα 10χρονο αγόρι έσωσε σκύλους, παπαγάλους, ακόμη και έναν κόκορα από πνιγμό στην πλημμύρα που προκάλεσε ο τυφώνας Willa, στο Nayarit του Μεξικού. Ο ανήλικος γυρνούσε στους δρόμους με ένα αυτοσχέδιο κανό, μια πλαστική μπανιέρα, βοηθώντας ζώα που έχουν ανάγκη. Δεν έκανε διακρίσεις σε κανέναν από αυτούς λόγω του είδους τους. Είναι ήρωας.

Το φυσικό φαινόμενο προκάλεσε την υπερχείλιση δύο ποταμών, επηρεάζοντας περίπου 150 χιλιάδες ανθρώπους. Αυτοί που συμμετείχαν επίσης ήταν τα κατοικίδια. Ο Jostyn Dilan έβγαλε το κοντέινερ από το σπίτι του. Περπατούσε στις περιοχές της γειτονιάς του βοηθώντας ζώα που είχαν ανάγκη χωρίς να ζητήσει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Χωρίς να φοβάται ότι θα πνιγεί ή δεν θα μπορέσει να επιστρέψει αργότερα, η Jostyn έβαλε όσα περισσότερα σκυλάκια μπορούσε μέσα. Κανείς δεν έμεινε έξω λόγω του χρώματος της γούνας ή της φυλής τους. Όλοι έχουν δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, παρατήρησε ότι κάποιοι παπαγάλοι και ένας κόκορας χρειάζονταν βοήθεια . Τα έβαλε μέσα και τα έβγαλε από το μέρος. Τους μετέφερε σε ασφαλές μέρος για να προστατευτούν από το νερό.

Έβαλε την ασφάλειά τους πάνω από τη δική του. Μια αληθινή πράξη ενσυναίσθησης.

Η χειρονομία του Jostyn προκάλεσε τρυφερότητα στα κοινωνικά δίκτυα. Κέρδισε τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων των πολιτών σε νεαρή ηλικία. Εμπόδισε τα ζωάκια να πνιγούν μπροστά στα μάτια του. Η εγκατάλειψή τους δεν ήταν επιλογή.

Η χειραψία με αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο είναι μια από τις χειρονομίες που γεμίζουν περισσότερο την ψυχή. Το ίδιο ισχύει και για τα ζώα. Ανεξάρτητα από το είδος ή την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσουν σε αυτόν τον κόσμο. Συγχαίρουμε τον Jostyn για την ηρωική του πράξη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό