Όταν ο Σκύλος της Ξάπλωσε αγκαλιά με τον Μπέμπη, πήρε αμέσως την Κάμερα. Δείτε τις Φωτογραφίες που έχουν ρίξει το ίντερνετ!

Η Nora, ένα Αγγλικό pointer, έχει ζήσει πολύ δύσκολη ζωή. Αφού διασώθηκε από τους ιδιοκτήτες την που την κακοποιούσαν, ήταν ακόμα ευγενική, αλλά φοβόταν πολύ τους ανθρώπους. Κινούταν πολύ προσεκτικά και φοβόταν οτιδήποτε δεν αναγνώριζε.

Από τότε που την υιοθέτησε η Elizabeth Spence από την Μanitoba του Καναδά, ωστόσο, η Nora σιγά σιγά έχει αρχίσει να εμπιστεύεται, αν και είναι ακόμα αγχωμένη και νευρική.

Όταν η Nora γνώρισε τον Archie για πρώτη φορά, η Elizabeth αμέσως κατάλαβε πως δημιουργήθηκε ένας δυνατός δεσμός ανάμεσά τους. Από εκείνη τη στιγμή, υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ανάμεσα στον σκύλο και το νεογέννητο μωρό.

Όταν βρήκε τον σκύλο της να έχει κουρνιάσει δίπλα στο μωρό που κοιμάται, έτρεξε αμέσως και πήρε την κάμερα για να καταγράψει την συγκινητική στιγμή. Με τον καιρό, έχει μαζέψει αρκετές φωτογραφίες στη συλλογή της.

Η οικογένειά τους έχει σώσει 3 σκυλιά και 3 γάτες, αλλά η Nora νιώθει μεγαλύτερο δέσιμο προς τον Archie, όπως και αυτός. Το μωρό φαίνεται να νιώθει πολύ άνετα όταν είναι στην αγκαλιά της.

Η Elizabeth ελπίζει πως αυτές οι γλυκές φωτογραφίες θα βοηθήσουν να φανεί πως δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευόμαστε τους σκύλους. Ακόμα και αν έχει τραυματικό παρελθόν, όπως η Nora, ποτέ δεν είναι αργά.

‘Κάποιοι διστάζουν να πάρουν έναν σκύλο, αλλά η εμπειρία μου και οι φωτογραφίες δείχνουν πως τα σκυλιά που διασώζονται μπορούν να είναι πολύ ευγενικά και αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία,’ είπε η Elizabeth.

Φυσικά, η Elizabeth πάντα τους προσέχει όταν κοιμούνται μαζί.

Δεν ανησυχεί όμως για εκείνους. Είναι τόσο χαριτωμένοι που πραγματικά κάνουν την καρδιά τους να λιώνει!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό