Όταν η αγάπη περισσεύει δεν πάει ποτέ χαμένη!

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που συναισθάνονται τις δυσκολίες και τη μοναξιά που βιώνουν τ’ αδέσποτα ζώα και προσπαθούν πολλές φορές με ελάχιστα μέσα να κάνουν την ζωή τους λίγο καλύτερη στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους στο δρόμο.

Σ’ αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων ανήκουν και οι «εμπνευστές» της πρωτοβουλίας που αποτυπώνεται στη φωτογραφία που βλέπετε και έχει σκοπό να προσφέρει ανιδιοτελή αγάπη, ως ελάχιστη χειρονομία ανθρώπινης αλληλεγγύης προς αυτά τα συναισθανόμενα πλάσματα.

Τρία παλιά ελαστικά με πανέμορφες ζωγραφιές πατουσάκια, τρεις κουβερτούλες, μια παλέτα και δύο πλαστικά δοχεία με τροφή και νερό ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη γωνιά για τ’ αδέσποτα σκυλάκια στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Caiua στην πόλη της Κουριτίμπα στην Πολιτεία Παρανά της Βραζιλίας. Εκεί κοιμούνται και ξεκουράζονται και το πιο σημαντικό κανείς δεν τα ενοχλεί!

Τα ζώα συμπορεύονται μαζί με το ανθρώπινο είδος σ’ αυτό το πολύ σύντομο ταξίδι της ζωής στον πλανήτη Γη. Δικαιούνται την αγάπη και τον σεβασμό μας…

Φωτογραφία: Eliane Neves

Πηγή: istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό