Όταν είδε αυτήν την Βαλίτσα ανάμεσα στα Σκουπίδια, παραξενεύτηκε. Μόλις όμως την Άνοιξε, Πάγωσε…

Όταν ένας σκύλος ή κάποιο άλλο ζώο καταλήγει σε καταφύγιο, λογικά έχει περάσει κάποιο ψυχικό τραύμα. Όταν αυτός ο σκύλος έφτασε στο καταφύγιο ζώων, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος γι’αυτά που θα άκουγαν. Ένας άντρας περπατούσε στον δρόμο, όταν βρήκε μια βαλίτσα.

Του φάνηκε ασυνήθιστο, αλλά συνέχισε να περπατά, μέχρι που άκουσε θόρυβο μέσα από την βαλίτσα. Δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι. Άνοιξε την βαλίτσα, που ήταν κλειδωμένη, και τρομοκρατήθηκε όταν βρήκε μέσα έναν σκύλο.

Ο σκύλος βρέθηκε ανάμεσα στις ακαθαρσίες του, αλλά ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του. Ο άντρας δεν μπορούσε να αφήσει τον σκύλο μόνο του, κι έτσι αποφάσισε ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να τον πάει πρώτα σπίτι του και να του δώσει φαγητό και νερό.

Αφότου τον τάισε και τον περιποιήθηκε, τον πήγε σε ένα καταφύγιο, όπου εξέτασαν τον Donut, όπως ονομάστηκε ο σκύλος, και ανακάλυψαν ότι ήταν ένα αρσενικό apricot poodle. Φαινόταν να έχει κουρευτεί πρόσφατα και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πιστεύουν ότι είναι περίπου 6 χρονών και είναι πολύ τυχερός που βρέθηκε. «Αυτό είναι φρικτό… να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα όμορφο poodle, τον πιο φιλικό σκύλο του κόσμου», είπε ο Eyal Lichtmann, Διευθύνων Σύμβουλος του RAPS.

Επίσης, είπε ότι δεν υπάρχει λόγος για τόση βιαιότητα. Συμφωνούμε απόλυτα! Ευτυχώς, ο Donut είναι καλά. «Είναι πολύ δραστήριος, χαρούμενος και φιλικός. Έφαγε καλά και ήπιε νερό. Τον εξέτασε ο κτηνίατρος μας, Dr. Guy Arad, και παρά την τραυματική εμπειρία, είναι καλά στην υγεία του.»

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για το ποιος έβαλε τον σκύλο στην βαλίτσα, θα δοθεί για υιοθεσία. Ελπίζουμε να καταφέρει να βρει ένα σπίτι όπου να τον αγαπούν.

Credit: gladwire.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό