Όλα τα μωρά της πέθαναν όταν ξέσπασε φωτιά, αυτή η χήνα όμως αποδεικνύει ότι το ένστικτο τη μάνας είναι το πιο ιερό πράγμα του κόσμου

Η συγκινητική ιστορία ξεκίνησε όταν ο Tim White είδε καπνό να υψώνεται κοντά στο κτίριο όπου εργαζόταν. Αμέσως έτρεξε προς τα εκεί, όπου ανακάλυψε μια Καναδική χήνα να κάθεται πάνω στη φωλιά της που είχε πάρει φωτιά!

Δεν ήταν μεγάλη η φωτιά, αλλά καθόταν ακριβώς πάνω της! Προσπαθούσε να προστατέψει τα αυγά της.” Ο Tim βρήκε έναν κουβά, τον γέμισε νερό και ακόμη και όταν το έριχνε στη φωτιά, η χήνα δεν κουνήθηκε ούτε χιλιοστό! “Είναι αρκετά πιθανό να έμενε εκεί μέχρι να πεθάνει…

Όταν κατάφερε να την απομακρύνει από τη φωλιά, αυτό που ανακάλυψε τον λύπησε βαθύτατα. Ήταν λες και κάποιος είχε ξεκινήσει τη φωτιά επίτηδες, χρησιμοποιώντας τσιγάρα.

Η εξουθενωμένη μητέρα και τα αυγά της μεταφέρθηκαν στην κλινική ζώων Back To The Wild για να εξεταστούν. Τα φτερά και η ουρά της είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά, ενώ τα αυγά της ήταν επίσης καμμένα, αλλά τα τοποθέτησαν σε ένα εκκολαπτήριο, μήπως κάποιο από αυτά είχε επιβιώσει.

Δυστυχώς όμως, κανένα δε τα κατάφερε…

Οι άνθρωποι της κλινικής την κράτησαν στο κέντρο αποκατάστασης, όπου όλα έδειχναν ότι ποτέ δε θα συνερχόταν από αυτή την τραγωδία.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, έξι νεογέννητα χηνάκια που είχαν χάσει τη μητέρα τους, έφτασαν στην κλινική. Οι μικρές καρδούλες τους αποζητούσαν με λαχτάρα τη μητρική στοργή…

Αμέσως μόλις τα τοποθετήσαμε κοντά της, άρχισε να κάνει σαν τρελή για να τα προστατέψει από… ΕΜΑΣ!” αναφέρει η Back To The Wild στο Facebook.

Κυριολεκτικά τα πήρε κάτω από τις φτερούγες της! “Αν όλα πάνε καλά, θα τους επιστρέψουμε στο φυσικό τους περιβάλλον αργότερα το καλοκαίρι και εννοείται πως τα ορφανά θα πάνε μαζί της! Είναι αχώριστοι!” ανέφερε η ομάδα διάσωσης.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό